Hana Gregorová o rozvode syna Ondřeja: Hádam znova pôjdeme na jeho ďalšiu svadbu!
29 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Máme už vlastné životy, od augusta viac-menej žijeme každý sám! Týmito slovami informoval Ondřej, ktorý inokedy súkromie nerozoberá, český bulvár o rozchode so svojou manželkou Taťánou.

Nebolo to prvýkrát

O tom, že sa manželstvo herca Ondřeja Gregora Brzobohatého a Miss World 2006 Taťány Kuchárovej rozpadlo, sme vás už informovali. Čo na to však hovorí Ondrova mamička Hana Gregorová?

Nie je to prvýkrát, čo sa Ondrejovi Brzobohatému manželstvo roztrieštilo na kúsky, píše český portál Aha!. Úplne rovnaký scenár mal aj jeho prvý manželský zväzok s televíznou produkčnou Johanou Indrákovou.

Definitívny rozchod? Ondřej Brzobohatý vymenil najkrajšiu ženu sveta za tanečnicu
Manželia Brzobohatý a Kuchařová šli s pravdou von! Syn slovenskej herečky Hany Gregorovej a Miss World 2006 - jeden z najkrajších párov v našich končinách už nie je spolu. Žili šťastne, až kým nepomreli, v tomto prípade neplatí Hoci si obaja... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Prvú manželku Gregorová nemusela

Rozdiel bol však v tom, že vtedy v tom nehrala rolu milenka, ale rodina. Napríklad taká Hana Gregorová spomínanú Johanu nikdy príliš nemusela. „Mysleli sme s Radkom, že má Ondra na viac. Snáď ale pôjdeme na jeho ďalšiu svadbu,“ povedala vtedy Gregorová.

A jej prianie sa skutočne splnilo. V roku 2013 sa Ondřej s Johanou rozviedol a v roku 2016 si bral krásnu Miss World z roku 2006, Taťánu Kuchařovú.

Tá už sa Ondrovej mame pozdávala oveľa viac. Dokonca s ňou aj pózovala na fotkách, aby každý videl, akú krásnu nevestu má.

Mama si bude musieť zvykať

Žiaľ, história sa opakuje a teraz si Gregorová najskôr bude musieť zvykať na Ondrovu novú priateľku, tanečnicu Zuzanu Pilnú. Ako tá obstojí pri náročnej svokre?

Gáboríkovci majú obrovskú novinu: Budeme štyria!
Do rodiny hokejistu a tanečnice pribudne ďalšia ratolesť! Známy pár sa totiž pred niekoľkými dňami pochválil, že dcéra Bella bude mať súrodenca, píše portál cas.sk. Radostnú novinu vypustili Gáboríkovci do sveta vianočným videom. „Tanec plný... Čítať ďalej
27 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.