Deň sa v Bratislave začal tragicky
24 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Nie všade budú oddnes Vianoce šťastné. Práve dnes sa totiž v Bratislave strieľalo a o život prišla jedna osoba. Informáciu priniesol portál zoznam.sk.

Tragédia v luxusnej vile

Podľa informácii Zoznam.sk v ranných hodinách auto prerazilo bránu luxusnej vily a dnu vošiel muž so zbraňou, z ktorej aj strieľal. Obeťou sa stala majiteľka domu.

V Bratislave zavraždili družku známeho mafiána

Zdroj: Zoznam.sk Foto spred domu, v ktorom sa tragédia odohrala

Kto je obeťou

Zoznam.sk uviedol, že dom patril mafiánovi Martinovi Mikulcovi. Ten sa v lete pred rokom obesil. Obeťou je údajne jeho bývalá partnerka a jej vrah sa zastrelil na mieste.

Bývalý predseda vlády: Slovensko aj pri ochrane vášho zdravia myslí geopoliticky
Ján Čarnogurský, predseda Slovensko-ruskej spoločnosti nedávno oslovil Ministerstvo zdravotníctva so žiadosťou, aby umožnilo pokračovanie očkovania vakcínou Sputnik V tým, ktorí o túto vakcínu prejavia záujem a ktorí dostali jej prvú dávku. Odpoveď... Čítať ďalej
24 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.