Slovenská pošta nestíha! Doručenie balíka do Vianoc už negarantuje
19 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Slovenská pošta v piatok pre médiá oznámila, že je nútená zmeniť dátumy garancie doručenia balíkov do Vianoc.. Donedávna totiž práve pošta vyhlasovala, že ak podáte balík 20. decembra, do Vianoc ho doručí. Ako to teda je aktuálne, informuje portál techbyte.sk.

Prečo to od piatka neplatí

Z dôvodu enormného počtu zásielok a výpadkov zamestnancov kvôli pandémii skracuje Slovenská pošta lehoty na odoslanie zásielok s garanciou doručenia do Vianoc,píše sa v stanovisku Slovenskej pošty. „Aby boli všetky balíky a zásielky doručené do piatku, 24. decembra, bolo potrebné ich podať najneskôr v sobotu 18. decembra,“  Slovenská pošta sa zmenu termínu ospravedlňuje. To však tým, ktorí sa spoliehali na zaslanie balíka v pondelok, rozhodne nepomôže.

Judita Laššáková ironicky: Nasledujme "statočnosť" Štefana Hríba
Ústavná právnička Judita Laššáková je rozhodne z tých, čo si ctia právo. Prekvapilo ju preto konanie človeka, ktorý roky moralizuje. Že práve ten porušuje pravidlá... Rebeli "V Trnave máme rebelujúcu reštauráciu Hollywood Burger. Niekoľkí... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Eka Balaskova
?session=true

Enormný nápor

V predvianočnom období prepraví Slovenská pošta cez milión listov a viac, ako stodvadsaťtisíc balíkov. V minulom týždni padol rekord v dennom podaji balíkov - podľa tvrdenia techbyte.sk ich bolo takmer 137.000. A tak ak balík pošlete zajtra, možno príde až po sviatkoch, aj to len vo vnútroštátnom styku. Balík do zahraničia pošta garantovala do ručiť do Vianoc, ak ste ho poslali do 17. decembra.

-------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.