Forgáč urobil rázny krok: TOTO miesto ma desí, ubíja a gniavi
19 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Moji najlepší kamaráti sa zbláznili, sú agresívni a paranoidní! Obľúbený moderátor Marcel Forgáč už má toho dosť. V závere roka sa rozhodol pre radikálny krok.

Pauza alebo koniec?

"Rozhodol som sa vytesniť Facebook zo svojho života. Aspoň na pár mesiacov. Pauza, a hádam aj úplný koniec. Uvidíme," vyslovil sa Forgáč vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Po redaktorke denníka SME Zuzane Kovačič Hanzelovej je tak ďalší, kto sa verejne priznal, že nezvláda nápor špiny valiacej sa zo sociálnych sietí.

Niečo úplne iné, ako kedysi

"Facebook 2021 je úplne odlišné miesto, ako FCB pred desiatimi rokmi. Hatebook. Je to miesto presýtené zlobou a lžou, nenávisťou a neprajnosťou," hovorí znechutene moderátor.

Podľa neho krása, ľudskosť a vzájomnosť sú v kúte. Stalo sa z neho miesto technicky, graficky a strategicky prepracovanej nenávisti, miesto, kde ľudia s najnižšími kvalitami a donebavolajúce lži a výmysly žnú najviac ovácií.

Končím s týmto psychomiestom! Známa novinárka dala zbohom Facebooku
Už nevládzem! Odinštalovávam Facebook. Vyjadrila sa vo svojom pravdepodobne poslednom statuse novinárka z denníka SME Zuzana Kovačič Hanzelová. Stránky plné nechutností "Chodia mi šialené správy, od toho, že som chudera, zapredaná sorosova... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Toto miesto vysáva lásku

"Ale hlavne: Mám pocit, že aj mňa samotného robí toto miesto iným - a asi aj oveľa horším. Pri pohľade zhora aj akosi zversky infantilným, schopným vybičovať sa k nezmyselným škriepkam a prestrelkám," sebakriticky priznáva, ako aj jeho facebook negatívne ovplyvňuje.

A nielen jeho! Všimol si aj, čo sa deje s jeho priateľmi. "Moji najlepší kamaráti sa zbláznili, sú agresívni a paranoidní, veria vyfabrikovaným bludom, oni, samozrejme, majú pocit, že som sa zbláznil ja, iste. Je to miesto, kde mi konkrétni ľudia s podobou a bydliskom želajú smrť, prípadne mojim deťom," šokuje Forgáč.

V závere moderátor odporučil jediné: "Lidé, bděte!"

Tohtoročné Vianoce lacné nebudú! Čo najviac prevetrá naše peňaženky?
Tohtoročné Vianoce budú riadne predražené! Dôvodom sú vyššie ceny najdôležitejších surovín a energií potrebných na výrobu. Toto sú štyri položky, ktoré zdraželi najviac. Potraviny Tento rok nám peňaženky poriadne prevetrá aj vianočné pečivo. A... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.