Felix Slováček sa vrátil k Dáde: Za milenku Gelemovú minul milióny!
19 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Sedem rokov s milenkou Luciou Gelemovou stálo Slováčka, ako Česi hovoria, "ranec". Celkom ho milenka musela stáť minimálne 3 milióny korún. A polovicu z toho platila jeho manželka Dáda Patrasová!  

Majú totiž bezpodielové vlastníctvo manželov a úplne každá ich koruna, nech ju zarobí ktokoľvek z nich dvoch, je spoločná!  A boli doby, kedy Dáda zarábala viac ako Felix. Ako zistil český portál blesk.cz u Supraphonu, iba pesnička a maskot Žížala (dážďovka) Julie vraj Dáde za 30 rokov zarobila 30 miliónov.

Žila v luxuse

„Áno, byt ma stál mesačne 25-tisíc korún a Knížákova škola, kam Lucia chodila tri roky, stála 15-tisíc mesačne,“ priznal Slováček. A hudobník Lucii doprial aj hodiny spevu. „Lucie Gelemová ku mne chodila týždenne na dve hodiny spevu a to u nás stojí tisíc korún,“ priznal spevák Patrik Stoupa.

To ale nie je zďaleka všetko! Felix Luciu obliekal do luxusu, kupoval šperky a kabelky, bral na nákladné dovolenky, drahé večere.

Obrovský sexappeal! Česi sú z Verešovej hotoví (FOTO)
Škoda, že už nemôžeš na Miss ukázať to tým kurčatám! Takto hodnotia krivky slovenskej modelky Andrey Verešovej jej fanúšikovia v Česku. A my musíme dodať, že známa Slovenka vyzerá skutočne k nahryznutiu! Slovenská modelka Andrea Verešová sa opäť... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Nahnevaná Dáda

Slováčkova manželka je, samozrejme, rada, že ho má po siedmich rokoch zase doma. Na druhú stranu sa ale hnevá.

„Keď si uvedomím, koľko rokov života mi vzalo manželovo správanie, je mi zle. A keď si uvedomím, koľko spoločných peňazí vrazil Felix do pani Gelemovej, je mi ešte horšie a mám na manžela strašnú zlosť,“ komentuje s tým, že keď si toto všetko uvedomí, otvára sa jej nôž vo vrecku.

Ospravedlnil sa jej

Na druhej strane sa jej Felix ospravedlnil s tým, že si je vedomý, ako veľmi jej ublížil. „A čo na toto máte povedať? Dokonca uznal, že som mala pravdu, keď som ho varovala, že je to zlatokopka, ktorá ho nakoniec zničí. No, nechajme toho. Mám ho zase doma a uvidíme, ako to bude klapať,“ hovorí Dáda.

A Felix? „Ani náhodou by ma nenapadlo, že sa Dádino proroctvo vyplní. Ospravedlňujem sa svojej žene za svoju naivitu a blbosť,“ kajal sa Slováček.

Jiří Krampol utiekol hrobárovi z lopaty! Zachránila ho vážna operácia
Situácia v nemocnici sa skomplikovala a lekári museli zasahovať! Jiří Krampol, ktorý bol začiatkom decembra hospitalizovaný s ťažkým zápalom pľúc, sa tento týždeň podrobil zákroku. Operovali mu srdce! Pomohol nový kardiostimulátor Hercovi totiž... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Najskôr ona, potom on

Slováček čakal, kým sa jeho milenka vysťahuje zo spoločného bytu, z ktorého ju zo dňa na deň vyhodil. A potom si išiel z malešického hniezdočka lásky odviezť svoje posledné veci on.

„Byt som už vrátil majiteľke,“ priznal saxofonista s tým, že on sa z neho domov do vily na Vinohradoch sťahoval postupne už mesiac.

„Boli sme síce už dávno rozídení, ale Luciu som tam chcel ešte nechať, aby mala v Prahe kde bývať kvôli svojmu maľovaniu. Našla si ale milenca, mne o tom nič nepovedala a zachovala sa ako prostitútka, tak je to takto,“ okomentoval svoje rozhodnutie Slováček, ktorý sa tak definitívne vrátil k manželke Dáde.

Vlhová otvorene : Kvôli sláve nebudem prežívať Vianoce doma
Vlhová na Slovensku strávila pár dní po tom, ako sa v americkom Colorade pripravovala na ZOH v Pekingu, ktoré štartujú vo februári. Portál cas.sk ju krátko „vyspovedal“. Na Slovensku je ťažké žiť so slávou Pre cas.sk sa vyjadrila v tomto znení:... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Norbert Pančík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.