Blaha: Slniečkári mali fakt deň blbec! TOTO by nezvládli lepšie, ani keby im Fico platil
19 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Kaviareň okúsila vlastnú medicínu! Keby tých "diletantov" priamo platil Fico, nedokázali by efektívnejšie pomôcť Smeru k triumfálnemu návratu. Toto naozaj veľmi trefne skonštatoval smerák Ľuboš Blaha. A čo ho najviac pobavilo?  

Bratislavská kaviareň mala včera podľa Blahu čierny deň. Hríb skončil na polícii, Hanzelová utiekla z fejsbúku, policajný zákrok na Roberta Fica vyvolal enormný nárast sympatií voči Smeru. Úplná pohroma.

Nepoučil sa

"Najviac sa smejem na Hríbovi z .týždňa. Chaloš vlastní krčmu, kde sa chodia spíjať bratislavskí pravicoví povaľači. Počas lockdownu sa tam minulý rok strieskali Šeliga s Drobom, pamätáte," pripomína smerák.

Podľa neho Hríb zjavne nadobudol pocit, že preňho pravidlá neplatia. "Kým iné krčmy vláda ruinuje, pravicoví povaľači mali uňho otvorené - ožierali sa tam pod zámienkou, že pripravujú nejaké umelecké relácie. Ten pocit, keď sa vyhováraš ako malé decko, aby si si mohol cucnúť z fľašky. Lebo si alkoholik a bez destilátu nevieš ani prejsť na záchod," konštatuje opozičný poslanec a miláčik internetu.

Šátek: Mňa nikto zatvárať doma nebude! Ochranu zdravia si predstavujem TAKTO
Vymieranie hospitalizovaných pacientov na covid má byť pozitívum? Pýta sa vo svojom statuse na sociálnej sieti xšéf Úradu boja proti korupcii Jozef Šátek. Na ochranu zdravia občanov však odporúča veľmi dobré riešenie. Za ostatných 5 dní klesol... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Tak kto sú teraz dezoláti?

"Od rána do večera vypisujú, akí sú všetci dezoláti, ktorí nedodržujú opatrenia....A bum, sami kašľú na opatrenia a počas lockdownu to dávajú na Havla: ak v sebe nemáš tri promile, nie si to ty," škodoradostne hodnotí politik.

Hanzelová zutekala

Mimoriadne pobavila Blahu aj redaktorka SME Zuzana Kovačič Hanzelová, ktorá tu podľa neho roky šíri liberálnu propagandu. "Hanzelová sa vyplakala, že je psychicky na dne kvôli fejsbúku a vraj už nemôže zniesť kritiku. A odchádza. Už bude počúvať len ľudí s tým istým názorom - tak to robia tí naši slávni demokrati," myslí si smerák.

Zamýšľa sa, či jej niekedy napadlo, akú nenávisť roky produkujú proti Robertovi Ficovi či jemu. A koľko zloby sa šinie zo Sme a Denníka N voči Slovákom s iným názorom?

Pellegrini: TOTO nie je len zlyhanie Hegera, ale hlavne Slovenského rozhlasu!
Neexistujúci premiér sa zmenil na zdravotnícku poradňu! Takto ohodnotil vystúpenie Hegera v Sobotných dialógoch v RTVS líder Hlasu Peter Pellegrini. Z predajcu vodky sa teda vypracoval! Počúvali sme zdravotnícke okienko Premiér Eduard Heger bol v... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Deň blbec

"Hríb sa zosmiešnil, Hanzelová zutekala, Čaputová strápnila... A ešte navyše "tĺk" na čele ministerstva vnútra urobil z Roberta Fica martýra a hrdinu. Slniečkari mali fakt deň blbec. Pomáhajú Smeru k triumfálnemu návratu. Keby tých "diletantov" priamo platil Fico, nedokázali by to robiť efektívnejšie," poukázal na očividné Blaha.

"Prosím, prestaňte, nevládzem sa smiať, už mám kŕče. Ďakujeme za kus dobrej roboty," uzavrel poslanec.

Judita Laššáková ironicky: Nasledujme "statočnosť" Štefana Hríba
Ústavná právnička Judita Laššáková je rozhodne z tých, čo si ctia právo. Prekvapilo ju preto konanie človeka, ktorý roky moralizuje. Že práve ten porušuje pravidlá... Rebeli "V Trnave máme rebelujúcu reštauráciu Hollywood Burger. Niekoľkí... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.