Vysoké Tatry sprístupnili najvyššie položenú ľadovú plochu na Slovensku
18 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová/TASR

V tatranskej osade Starý Smokovec sprístupnili v piatok 17. decembra najvyššie položenú ľadovú plochu na Slovensku. V súlade s protipandemickými opatreniami ju môže naraz využívať osem korčuliarov. Informovala o tom na svojej internetovej stránke Oblastná organizácia cestovného ruchu Región Vysoké Tatry.

"Už tretiu zimnú sezónu vyrástla v centre Starého Smokovca umelo chladená ľadová plocha, ktorá sa pýši prívlastkom najvyššie položená umelo chladená ľadová plocha na Slovensku," uvádza sa na stránke s tým, že užívanie plochy je pre verejnosť bezplatné.

Športovisko je v prevádzke denne v čase od 9.00 do 19.00 h, funguje v režime OP. Potvrdením o očkovaní alebo prekonaní ochorenia COVID-19 sa nemusia pri vstupe na športovisko preukázať deti do 12 rokov a dvoch mesiacov veku.

Blaha: Pod zámienkou pandémie nám tu pučí učebnicová vlastizrada!
Ženú nás do vojny s ruským národom! Smerák Ľuboš Blaha vo svojom statuse vysvetľuje skutočné zámery našej vlády. Pozrite, koho označil za vlastizradcov. Obranná dohoda USA-Slovensko "Ženú Slovanov proti sebe - toto je ich hlavný cieľ. Práve preto... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.