Vlhová otvorene : Kvôli sláve nebudem prežívať Vianoce doma
18 | 12 | 2021 I Norbert Pančík

Vlhová na Slovensku strávila pár dní po tom, ako sa v americkom Colorade pripravovala na ZOH v Pekingu, ktoré štartujú vo februári. Portál cas.sk ju krátko „vyspovedal“.

Na Slovensku je ťažké žiť so slávou 

Pre cas.sk sa vyjadrila v tomto znení: „Vianoce budem tráviť opäť v Taliansku, aj keď to bude v inom meste, ako sme boli pred rokom. Pre mňa je jednoduchšie byť v zahraničí. Jednak budem s mojím tímom a budem môcť v pohode trénovať, jednak budem mať aj väčší pokoj, keďže dnes už je pre mňa žiť na Slovensku ťažšie, kvôli sláve Preto budeme všetci spolu v Taliansku, aj rodina, aj môj priateľ príde za mnou. Plus budem môcť aj trénovať, takže pre mňa sú Vianoce v zahraničí ideálne,".

Drží sa pri zemi

Uvedomuje si, že olympiáda v Pekingu sa nezadržateľne blíži a Petra celkom jednoznačne túži vybojovať pre Slovensko tú najcennejšiu zlatú medailu. „Áno, olympiáda bude len o jednom dni, ale vôbec nemám z toho obavu. Ani necítim tlak, aj keď toto podujatie je snom každého pretekára. Budem sa snažiť dovtedy si udržať formu na čo najvyššej úrovni s tým, aby ten vrchol prišiel práve vo februári," dodala rozvážne Vlhová, ktorá sa však drží nohami pri zemi.

Anjelská kapustnica nie je pre chudobných a hladných. Je určená iným
Charitatívne podujatie Anjelská kapustnica, ktorou Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar podporuje deti a rodiny v núdzi, presiahne vo svojom 12. ročníku hranice mesta Košice. Dobrovoľní vodiči ju budú rozvážať aj po ich okolí,... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

Aj človek môže niekedy zlyhať

Petra prizvukuje: „Keď ste na vrchole, tak ľudia to začnú brať ako samozrejmosť, že musíte stále vyhrávať. Ale sme len ľudia a človek môže niekedy zlyhať. A potom sa pýtajú, že čo sa to s tým športovcom deje. Pre mňa je dôležité mať nastavený správny mentálny balans. Keď som v pohode, potom podávam skvelé výkony," uzavrela lyžiarska šampiónka

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.