Obrovský sexappeal! Česi sú z Verešovej hotoví (FOTO)
19 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Škoda, že už nemôžeš na Miss ukázať to tým kurčatám! Takto hodnotia krivky slovenskej modelky Andrey Verešovej jej fanúšikovia v Česku. A my musíme dodať, že známa Slovenka vyzerá skutočne k nahryznutiu!

Slovenská modelka Andrea Verešová sa opäť pochválila svojimi sexi krivkami na internete. Aj keď tentoraz neodhalila príliš, rozhodne to stačilo na to, aby mnohým vyrazila dych, píše český portál sputniknews.cz.

Pozrite sa, ako to tejto štyridsaťjedenročnej kráske pristalo!

Na obrázku môže byť 1 osoba a interiér

Zdroj: FB/AV

Na obrázku môže byť jedna osoba alebo viacerí ľudia, stojaci ľudia a interiér

Zdroj: FB/AV
Instagramový účet tejto oslnivej modelky rozžiarila fotografia vo veľmi rafinovaných šatách, ktoré krásne zvýraznili jej dokonalú postavu. Verešová je na snímke okrem iného zachytená s rozpustenými vlasmi s jemnými vlnami, a nechýba ani sexi výraz.

„Stále veľmi krásna, zmyselná a príťažlivá a veľmi nebezpečne sexy ste, Andrejko,“ lichotili jej českí fanúšikovia.

„Opäť úchvatná, prekrásna a prirodzená Andrejka,“ ozývalo sa ďalej. „Škoda, že už nemôžeš na Miss ukázať tým kurčatám,“ podotýkali niektorí.

Vlhová otvorene : Kvôli sláve nebudem prežívať Vianoce doma
Vlhová na Slovensku strávila pár dní po tom, ako sa v americkom Colorade pripravovala na ZOH v Pekingu, ktoré štartujú vo februári. Portál cas.sk ju krátko „vyspovedal“. Na Slovensku je ťažké žiť so slávou Pre cas.sk sa vyjadrila v tomto znení:... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Norbert Pančík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.