Novinár Hríb opäť nezatvoril svoj podnik. Je dezolát?
18 | 12 | 2021 I Ján Papuga

V centre Bratislavy policajti skontrolovali ďalší podnik, ktorý porušil nariadenia. Má ísť o podnik Klub pod lampou, ktorý prevádzkuje známy novinár z časopisu .týždeň Štefan Hríb. Informovali Hospodárske noviny.

V piatok večer vykonali policajti kontrolu na Partizánskej ulici v Bratislave. V  Klube pod lampou. Ten často nedodržiaval opatrenia, zostával otvorený aj v hodinách, počas ktorých platil zákaz vychádzania.

Polícia zasahovala v otvorenom podniku v Bratislave
V centre Bratislavy na Partizánskej ulici objavila polícia v piatok (17. 12.) po 22.00 h podnik porušujúci protipandemické opatrenia. Vo vnútri sedeli hostia, ktorí popíjali alkoholické i nealkoholické nápoje. Pri tomto incidente boli obmedzení na... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

„Včera krátko po 22:00 policajti prvého bratislavského okresu v rámci kontroly dodržiavania opatrení spozorovali na Partizánskej ulici podnik, porušujúci pandemické opatrenia. Policajti sa na mieste skontaktovali so zamestnankyňou podniku, ktorá im umožnila vstup. Vo vnútorných priestoroch policajti spozorovali ďalších osem osôb, ktoré požívali rôzne alkoholické a nealkoholické nápoje,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Polícia upozornila tam nachádzajúcich sa ľudí na porušovanie nariadení a vyzvala ich k zaplateniu blokovej pokuty. Zamestnankyňa podniku to odmietla.

Premiér Eduard Heger chce povinné očkovanie. V relácii RTVS Sobotné dialógy uviedol pre koho a dôvod
Premiér Eduard Heger (OĽANO) zotrváva na názore, že povinne očkovaní proti novému koronavírusu majú byť ľudia nad 60 rokov, nie podľa profesie. Dôvodom je, že seniori najčastejšie končia s ochorením COVID-19 v nemocnici. Heger to uviedol v relácii... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

„Zamestnankyňu podniku policajti na mieste obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Do priestorov obvodného oddelenia Policajného zboru sa dostavil aj majiteľ prevádzky, ktorý bol zo strany povereného príslušníka policajného zboru obmedzený na osobnej slobode. Obidve osoby boli po vypočutí a vykonaní potrebných úkonov prepustené na slobodu,“ informuje polícia.

Majiteľom podniku je Štefan Hríb. Po vyzvaní polície, aby za porušenie nariadení zaplatili pokutu, to odmietol.

​V Klube pod lampou sa stretávajú aj známi politici, večery tam často trávi napríklad Juraj Šeliga, ktorého týždenník Plus 7 dní prichytil v spomínanom bare po zákaze vychádzania. Spolu s kolegovcami Jurajom Drobom a Janou Žitňanskou.

Becík: To nie je núdzový stav! To je diktátorský režim
Diktátorský režim - teda núdzový stav zaviedla vláda iba na potlačenie našich práv a slobôd! Presne týmito slovami charakterizuje situáciu na Slovensku starosta obce Dvory nad Žitavou a hlasák Branislav Becík na sociálnej sieti. Spejeme do... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.