Nahnevaná Belousovová odkázala Hegerovi: Nie sme sluhovia, ale zamestnávatelia
18 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Posledné Sobotné dialógy na Rádiu Slovensko v tomto roku moderovala redaktorka Marta Jančkárová a jej hosťom bol premiér Slovenskej republiky, Eduard Heger. Reláciu počúvala aj Anna Belousovová. Jedna jej pasáž ju obzvlášť nahnevala.

Vyhrážanie sa dôchodcom

"Takýmto štýlom sa môže tento Matovičov poskok a farizej, ktorý sa tak rád oháňa kresťanstvom, rozprávať so svojou materou." Píše nahnevaná Belousovová: "Jej sa môže vyhrážať a používať rôzne formy vydierania. My nie sme jeho sluhovia,či poddaní, ale jeho zamestnávatelia!"

Novinár Hríb opäť nezatvoril svoj podnik. Je dezolát?
V centre Bratislavy policajti skontrolovali ďalší podnik, ktorý porušil nariadenia. Má ísť o podnik Klub pod lampou, ktorý prevádzkuje známy novinár z časopisu .týždeň Štefan Hríb. Informovali Hospodárske noviny. V piatok večer vykonali policajti... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Prečo končia ľudia v nemocniciach

"A ľahko sa mu môže stať, že po novom roku mu to aj patrične dáme najavo. Seniori a nielen oni končia v nemocniciach hlavne preto, lebo nám vládnu idioti, ktorí nezabezpečili skorú liečbu chorých!" Upozorňuje Belousovová: "A ich neschopnosť si majú odskákať hlavne ľudia 60+ tým, že sa budú očkovať experimentálnymi vakcínami, ktoré podľa mnohých odborníkov ani nie sú na nové mutácie koronavírusu účinné.

Čo ešte príde?

"Dôchodcom už zobrali trináste dôchodky, nútia ich byť súčasťou experimentu s vakcínami, teraz im chcú zobrať slobodu a zajtra čo?!" Pýta sa pohoršená predsedníčka NaS: "Rovno ich budú kántriť, aby neboli na obtiaž?!"

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Premiér Eduard Heger chce povinné očkovanie. V relácii RTVS Sobotné dialógy uviedol pre koho a dôvod
Premiér Eduard Heger (OĽANO) zotrváva na názore, že povinne očkovaní proti novému koronavírusu majú byť ľudia nad 60 rokov, nie podľa profesie. Dôvodom je, že seniori najčastejšie končia s ochorením COVID-19 v nemocnici. Heger to uviedol v relácii... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR