Končím s týmto psychomiestom! Známa novinárka dala zbohom Facebooku
18 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Už nevládzem! Odinštalovávam Facebook. Vyjadrila sa vo svojom pravdepodobne poslednom statuse novinárka z denníka SME Zuzana Kovačič Hanzelová. 

Stránky plné nechutností

"Chodia mi šialené správy, od toho, že som chudera, zapredaná sorosova štetka, až po naozaj nechutné opisy kto ma má znásilniť. Celá politická debata sa tu zdecimovala len na plytké rádobyvtipné alebo agresívne komentáre," posťažovala sa novinárka.

"Nebudem tu. Ja totiž nevládzem. Dostala som sa do bodu, že tento priestor robí zle môjmu psychickému zdraviu," vysvetľuje svoj zámer.

Podľa jej vlastných slov ju okydávajú na stránkach sociálnej siete poslanci, politici, niektorí vplyvní a niektorí absolútne bezvýznamní ľudia. 

V Bratislave sa bude cez víkend otužovať na pomoc ľuďom bez domova
V Bratislave na Zlatých pieskoch a Veľkom Draždiaku sa budú cez víkend ľudia otužovať na pomoc ľuďom bez domova. Organizátor podujatia - nezisková organizácia Depaul Slovensko - chce aj takto upozorniť na svoju tohtoročnú charitatívnu kampaň. V nej... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

Presiahlo to všetky hranice

"A ja to už nedávam. Je mi posledný týždeň naozaj ťažko a odmietam sa už účastniť priestoru, kde si hocikto obtiera ústa o vedcov, lekárov, novinárov, hygienikov, prosto normálnych slušných ľudí," píše Kovačič Hanzelová.

Uvedomuje si, že novinári musia zniesť viac. Ale niekde podľa nej musia byť hranice. "U mňa je to v bode, keď sa začínam obzerať na ulici, a mať strach, či ma nejaký prepnutý človek nenapadne."

"Nemám sa teraz dobre, mám úzkostné stavy, a to som naozaj veselá povaha pomerne odolného typu. Takže upratujem najtoxickejšie časti - začínam týmto psychomiestom," uzavrela novinárka.

Cestovný ruch krváca! 26.12 je naplánované hromadné otvorenie prevádzok! Podnikatelia bojujú proti nelogike a neférovosti
"Musíme sa spájať! Už nemôžeme byť ticho!" Tvrdí skupina desiatok podnikateľov v HORECA businesse z celého Slovenska, ktorí vystupujú pod spoločným heslom: Cestovný ruch krváca. Nedávno rozoslali hromadný mail, v ktorom nabádajú na protest. Chceme... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.