Jiří Krampol utiekol hrobárovi z lopaty! Zachránila ho vážna operácia
19 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Situácia v nemocnici sa skomplikovala a lekári museli zasahovať! Jiří Krampol, ktorý bol začiatkom decembra hospitalizovaný s ťažkým zápalom pľúc, sa tento týždeň podrobil zákroku. Operovali mu srdce!

Pomohol nový kardiostimulátor

Hercovi totiž prestal slúžiť životne dôležitý prístroj, ktorý mu do tela voperovali už v roku 2008 kvôli srdcovej arytmii. „V utorok dostal kardiostimulátor novej generácie,“ prezradil pre český Blesk jeho manažér a fotograf Miloš Schmiedberger.

„Je vidieť, že to Jirkovi prospelo, pretože už začína vtipkovať a byť taký, ako ho poznáme,“ dodal.

Sám Krampol si uvedomuje, aký nebezpečný bol jeho posledný zdravotný kolaps. Na živote ho ohrozoval nielen zápal pľúc, ale aj problémy so srdcom.

Vlhová otvorene : Kvôli sláve nebudem prežívať Vianoce doma
Vlhová na Slovensku strávila pár dní po tom, ako sa v americkom Colorade pripravovala na ZOH v Pekingu, ktoré štartujú vo februári. Portál cas.sk ju krátko „vyspovedal“. Na Slovensku je ťažké žiť so slávou Pre cas.sk sa vyjadrila v tomto znení:... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Norbert Pančík

Na Vianoce doma?

„Utiekol som hrobárovi z lopaty,“ priznáva pokorne a pridáva mnoho vďaky na adresu nielen lekárov, ale aj zdravotníckeho personálu v pražskej Nemocnici Na Františku.

Slávny pacient už trávi na lôžku dva týždne a vianočné sviatky sa rýchlo blížia. „Verím, že pokiaľ to len trochu pôjde, pustí Jirku za týždeň domov,“ hovorí manažér.

"Doktoři mi už dávají antibiotika": Jiří Krampol je po dvou a půl měsících hospitalizován potřetí. Zdravotní stav herce

zdroj: FB/Zajímavé

Myslí si, že má stále pätnásť

Krampolov manažér tiež sľubuje, že si Jirku tentoraz náležite postráži. Žiadne také, aby sa otriasol a zase začal vyrážať na večierky a krsty! Bude si musieť viac vážiť svoj život.

„On má tendencia myslieť si, že má pätnásť. Musí si uvedomiť, ako na tom je a podľa toho sa správať. Pol roka na to bude mať čas,“ uistil Schmiedberger.

Podobne hovoril aj sám Krampol. „Chýbala mi brzda. Už nemôžem jazdiť na Moravu, už nemôžem robiť štyri programy za deň. Jednoducho som už starý, čo si budeme klamať,“ vysvetľoval. 

„Dědečku, já už budu hodný,“ sľúbil Krampol svojim fanúšikom s humorom. 

Hovorca Ovčáček prehovoril o opileckom škandále: Čo na to prezident Zeman?
Hovorca českého prezidenta Miloša Zemana Jiří Ovčáček sa opil a v noci na piatok skončil v Ústrednej vojenskej nemocnici v Prahe. Dnes sa kajá, píše český portál blesk.cz. Taký ožratý, že o sebe nevedel Políciu a záchranárov v noci na piatok... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.