Cestovný ruch krváca! 26.12 je naplánované hromadné otvorenie prevádzok! Podnikatelia bojujú proti nelogike a neférovosti
18 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Musíme sa spájať! Už nemôžeme byť ticho!" Tvrdí skupina desiatok podnikateľov v HORECA businesse z celého Slovenska, ktorí vystupujú pod spoločným heslom: Cestovný ruch krváca. Nedávno rozoslali hromadný mail, v ktorom nabádajú na protest. Chceme podnikať, chrániť naše práva a získať sľubovanú slobodu v režime platnom aj pre ostatné prevádzky," tvrdia. 

Skupina desiatok podnikateľov v HORECA businesse z celého Slovenska sa rozhodla bojovať proti nelogickému a neférovému zatváraniu prevádzok, kým im nebude vyhovené a nebudú opäť môcť plnohodnotne poskytovať služby svojim hosťom a podnikať.

Dr. Bukovský - Psychopati veria, že nás zmažú všetkých
Dr. Igor Bukovský vydáva novú knihu - Zmazaný/í. Kniha je o jeho, ale aj našej aktuálnej skúsenosti s covidbyrom. Nielen knihu, ale aj okolnosti jej vzniku predstavuje vo videu. V príspevku zanecháva aj Voltairov odkaz a pýta sa, či knihu budú... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

V hromadnom e-mail vyzývajú na otvorenie prevádzok

Text, ktorý zasielali včera bol nasledovný: "Važení priatelia, pridajte sa k nám, majiteľom, prevádzkovateľom, zamestnancom podnikov v gastre a hoteliérstve. Musíme sa po dvoch rokoch trápenia spojiť. Vyjsť zo svojej komfortnej zóny a dať najavo, že sme tu. Nikto iný spravodlivosť nevybojuje za nás.

Od majiteľov reštaurácií chcú, aby splnili tri body

Nasvietiť vykrvácanú prevádzku na červeno a poslať im fotky na [email protected]. Aby sa pridali na hromadnú jazdu Bratislavou s doručením listu na úrad vlády a svoju účasť potvrdili na [email protected]. Aby potvrdili hromadný protest otvorením svojej prrevádzky 26.12. na [email protected].

Fico nemal zostať 30 minút na policajnej stanici, ale 30 rokov v base a tam zhniť, myslí si Matovič
Na tlačovej besede po piatkovom rokovaní vlády šéf OĽaNO a minister financií Igor Matovič opäť nešetril invektívami a vyťahovaním starých obvinení proti Robertovi Ficovi. V reakcii na otázku, ako hodnotí štvrtkový postup polície voči predsedovi... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.