Viskupič z SaS vystrčil rožky, ľudia mu aj tak povedali svoje
17 | 12 | 2021 I Diana Zaťková
Aj počas núdzového stavu by malo byť zachované právo občanov na protest! Tento svoj názor zverejnil na sociálnej sieti dokonca aj koaličný poslanec parlamentu za stranu SaS Marián Viskupič.

Včerajšie zadržanie lídra Smeru Roberta Fica a jeho následné obžalovanie vyvolalo vlnu nevôle nielen medzi občanmi ale aj medzi slovenskými politikmi. A zďaleka sa nerozčuľovali iba tí opoziční.

Treba vyjadriť názor

Že by malo byť zachované právo občanov na protest aj počas núdzového stavu si myslí tiež poslanec za koaličnú SaS Viskupič. Čím je zložitejšia situácia, tým je podľa politika dôležitejšie právo ľudí na vyjadrenie názoru.

K tomuto svojmu statusu pridal aj vysvetlenie: "Nie je normálne, aby v rovnakom čase, keď v iných krajinách môže 20 tisíc divákov z plných pľúc povzbudzovať svoj tím, je na Slovensku zákaz zhromažďovania a ľudia nemajú šancu vyjadriť svoj názor."

"Toto nie je o Robertovi Ficovi...toto je o slobode v našej krajine," varoval poslanec.

Uhrík v europarlamente: Dvadsať percent opatrení je boj proti epidémii, osemdesiat percent politika. Vášho biznisu máme plné zuby!
Poslanec Európskeho parlamentu Milan Uhrík vystúpil proti všetkým tým proticovídovým opatreniam veľmi otvorene aj v Bruseli. Situácia v Európe je stále horšia Podľa M. Uhríka je evidentné, že nejde o vírus, ale že z epidémie nás opatrenia... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Reakcie ľudí nenechali dlho čakať

Na Viskupičov názor, samozrejme, ihneď reagovali aj čitatelia jeho facebookovej stránky. Michal si napríklad myslí, že "inicatívny blbec je horší ako triedny nepriateľ. Platilo to aj kedysi, platí to aj teraz, ten iniciativny blbec čo dal zadržať triedneho nepriateľa práve vystrelil Fica na čelo preferencií a zostrelil poslednú, už aj tak úbohú, dôveru v túto vládu. Treba tomu človeku osobne potriasť rukou".

"Ako máme, preboha, vyjadriť nesúhlas s tým, čo tu stvárate ako vláda??? To nás chcete všetkých zavrieť do basy??? Zarazili ste trénujúce deti, ktoré bez očkovania majú už evidentne natrvalo STOPKU aj keď nepatria k rizikovej skupine, a ešte keby sa odfotili s transparentom "vráťte nám šport", tak ich zatvoríte do polepšovne alebo do väzenia??? Už sa začínam cítiť ako v Bielorusku, nad ktorým sa tu pravidelne plače a všetci sa pohoršujú nad tým, ako sa zatýkajú ľudia s iným názorom, čo si dovolia hovoriť niečo iné. No klinec do rakvy tejto vláde, verím že už posledný," rozohnila sa Zuzana.

A ďalšia Zuzana to zaklincovala: "Ani by som sa nečudovala, keby si to naplánoval (Fico)... pekne ste mu na to skočili. Len mu stúpnu preferencie. Nuž, ale čo už s takou Sofiinou voľbou po tom, čo sa predviedlo so zachranarmi, že? Ach jaj. Na tohto mafiána veru táto banda amatérov fakt asi nemá!"

Pollákovi mladšiemu z OĽaNO zadržanie Fica „urobilo jeho deň“. Ľudské práva ani poslanecký preukaz mu nepomôžu, napísal
V koaličnom tábore, teda minimálne v jeho časti, zavládla zo zadržania lídra opozície (škodo?)radosť. Píše Peter Pollák mladší, poslanec za OĽaNO. Porušoval pandemické opatrenia "Líder mafiánskej strany Smer bol dnes zadržaný na proteste, ktorý... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.