Rakúski lekári sa búria proti diktátu: Umlčať sa nedáme! NIE nútenému očkovaniu!
17 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Lekári z celej krajiny v otvorenom liste pranierujú diktátorské maniere šéfa Komory lekárov a žiadajú jeho odstúpenie. Upozornil na to časopis Wochenblick.

Predseda Komory rakúskych lekárov Thomas Szekeres nemá zľutovanie. Ak bude po jeho, lekári nezaočkovaní proti koronavírusu budú vyčiarknutí zo zoznamu komory. Tí, ktorí upozorňujú na vedľajšie účinky vakcín, budú čeliť disciplinárnemu konaniu. Taká je krutá realita, konštatuje časopis.

Reakcia na seba nenechala dlho čakať. Zdvihla sa vlna odporu. Lekári sa nechcú dať umlčať a dve stovky z nich sa podpísali pod otvorený list, v ktorom vyjadrujú svoju nespokojnosť. Protestujú proti diktátorským manierom šéfa Lekárskej komory a odmietajú sa podvoliť povinnému očkovaniu.

Militarizácia logistiky očkovania plánovaná podľa Billa Gatesa? (Achim Baumann) (VIDEO)
Komentár Achima Baumanna (Wochenblick) Až 5 miliónom Rakúšanov hrozia pokuty za neuposlúchnutie „rozkazu“ nechať sa povinne zaočkovať Už niekoľko mesiacov sa v Rakúsku, Nemecku, ale aj vo Švajčiarsku zvyšuje agresívna propaganda proti ľuďom,... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Odvážne sa postavili proti diktátorskému poriadku

Szekeres si tak poriadne „zavaril“. Dodržiavanie základných zásad medicíny založených na dôkazoch a slobode liečby je mu zjavne cudzie, konštatuje Bernadette Conradsová. Diktátorsky sa snaží vnucovať lekárom ich  povinnosti. Profesiu lekára tak dehonestuje a oberá ju o dôveryhodnosť a spoľahlivosť.

Údaje o účinnosti a bezpečnosti dostupných vakcín nie sú vôbec jednotné a jednoznačné. Ukázalo sa, že neposkytujú úplnú ochranu pred infekciou alebo prenosom. Absolútny účinok je v najlepšom prípade marginálny a neexistuje žiadna preukázateľná súvislosť medzi mierou očkovania a výskytom ochorení, pripomína autorka článku Bernadette Conradsová.

Za masové očkovanie v čase pandémie zaplatíme vysokú cenu (Geert Vanden Bossche)
Názor Geerta Vandena Bosschea (The Epoch Times) Masové očkovanie proti koronavírusu v čase pandémie spôsobí globálnu katastrofu „epických rozmerov" Jeden z popredných svetových virológov a veľký zástanca očkovacích látok bije na poplach. Geert... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Priveľa neznámych

Nie je známe, či vôbec existuje nejaká dokonalá ochrana proti novému variantu omikron. Navyše, počet vedľajších účinkov vakcín je desivý. Poukázať na možný nepomer medzi škodou a prínosom je preto na základe lekárskej etiky dokonca povinné. Ľudia majú právo slobodne sa rozhodnúť o očkovaní na základe pravdivých a komplexných lekárskych informácií.

Neočkovaní - ľudia druhej kategórie. Sú všetci ľudia slobodní a rovní?
Názor Bernadette Conradsovej (Wochenblick) Hraničné kontroly. Horní Rakúšania nesmú cestovať do Salzburgu. Podmienky ako v bývalej NDR. Deň ľudských práv vyznieva v Rakúsku zlomyseľne až groteskne. Zatiaľ čo Rakúšanom čoraz ráznejšie odoberajú... Čítať ďalej
11 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Údaje o účinnosti a bezpečnosti vakcín proti COVIDu-19 nie sú jednotné a jednoznačné a podliehajú neustálym zmenám. Argument, že očkovaním možno dosiahnuť „stádovú imunitu", je už zastaraný. Nie je ani isté, či „posilňovacia“ vakcinácia zaručí dlhšiu ochranu. Doteraz dostupné štúdie na túto tému sa týkajú len niekoľkých týždňov a jasne ukazujú, že absolútne účinky sú prinajlepšom marginálne a určite nezmenia priebeh celej pandémie, dodáva Bernadette Conradsová.

Ako „udrie“ povinné očkovanie na spoločnosť? (Jennifer Fraczeková)
Názor Jennifer Fraczekovej (GMX) Teraz, keď sa za povinné očkovanie vyslovil aj dezignovaný nemecký kancelár Olaf Scholz, je veľmi pravdepodobné, že k nemu dôjde. Odborníci predpokladajú, že by to mohlo zradikalizovať tvrdé jadro odporcov... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

---------------------------

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.