Slovenský mainstream? Lepší názov by bol SS news. Tarabov status o zadržaní Fica spustil novú lavínu komentárov
17 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Celý svet píše o zatknutí expremiéra! Skonštatoval v statuse poslanec Tomáš Taraba. A naše mainstreamové médiá mlčia! Dodali ľudia vo svojich komentároch.

Žeby mali už vianočnú dovolenku?

"Ak niečo tejto vláde ide najlepšie, tak je to ničiť normálny obraz o Slovensku v zahraničí," myslí si opozičný poslanec parlamentu Taraba.

"To, že ho viedli na inú okresnú policajnú stanicu a Fico ich musel navigovať na tu správnu adresu sa, samozrejme, do príbehu tejto cirkusantskej vlády, ktorá nepožíva u vlastných občanov žiaden rešpekt, nedostalo," upozornil politik na ´poctivé´ informovanie verejnosti o faktoch mainstreamovými médiami.

Čitatelia už majú mainstreamu dosť

K "chvále" nášho hlavného mediálneho prúdu sa okamžite pridali čitatelia Tarabových statusov. "Je mi z mainstreamových médií na grcanie. To je normálne že SS news," naložil médiám Markus.

Alena si zas myslí, že "Slovensko je na smiech celému svetu. Dobre vycvičené opice z vlády a novinárskych kruhov sa tešia, že im každý skočí na ich drísty!!"

Šutaj Eštok sa pýta: Kto skončí v putách zajtra? Ľudia mu odpovedajú
Postavme sa proti policajnej brutalite Matovičovej vlády! Vyzýva na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok z Hlasu-SD. Niektorí čitatelia však celú vec vidia inak. Podľa opozičného poslanca každý, kto má iný názor ako Matovič a jeho bábky, zrazu skončí... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Jozef: "Nie som volič tejto strany, ale gestapo to prehnalo. Najprv záchranári, potom Fico. To bol zámer prekryť odovzdanie vojenských letísk Američanom. Médiá sa venujú týmto zatknutiam a nikto nevenuje pozornosť tlačovke Naďa a Korčoka. CELÝ SVET SA NÁM SMEJE !

Ján: "Ešte aj pygmejovia a aj lovci lebiek bubnujú túto udalosť v dažďových pralesoch. Fakt sme na smiech celému svetu. A preto je to veľmi smutné."

Čierne to už vidia aj najväčší optimisti

Čitatelia si vzali na paškál aj samotné včerajšie udalosti. "Tu už niet čo na to povedať...zlyhali a zlyhávajú na celej čiare...najneschopnejšie, čo kedy samostatný slovenský štát vyprodukoval...žiaľ, zomierajú nám ľudia...a tí všetci zodpovední za tie životy buď utečú alebo budú sedieť doživotne...nič viac,nič menej...," myslí si Peter.

"Lepšiu reklamu a zadarmo ste nemohli spravit FICOVI! Týmto ho už pozná celý svet a svet sa dozvedel, akú sprostú máme vládu a prezidentku ... Chudáci od nervozity nevedia čo majú spraviť, a potom robia také školácke chyby ..a FICO rastie a budú rásť preferencie, nakoľko ľudia nemajú radi, keď sa niekomu ubližuje .. ale Smeru tým pomohli AMATÉRI ….lebo Fico…," skonštatoval Ivan.

Mikulec prehovoril! Ficovo zadržanie obhajuje frázami o opatreniach a ochrane životov
Polícia pri podozrení z porušenia zákona koná bez ohľadu na to, z akého spoločenského a sociálneho spektra je preverovaná osoba. Týmito slovami reagoval minister vnútra Roman Mikulec na štvrtkové zadržanie Roberta Fica, píše portál... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Katka: "Týmto mu nahnali také percentá, že sa Matovič hádam aj nervovo zrúti!"

Martin: "Je nádhera, ako nás naša slušnovláda, volená slušným slovenskom a slušnými Slovákmi, dokáže tak krásne zviditeľniť v zahraničí! Rád by som vedel, čo teraz robí tá citlivo vnímajúca vypínačka internetu."

Denisa to však skvele uzavrela: "Matovič ale neklamal, keď povedal, že táto vláda sa dostane do dejín!" 

Keby platilo právo, minister vnútra by išiel sedieť na 20 rokov
"Keby fungovala elementárna spravodlivosť, minister vnútra by bol odsúdený na 20 rokov a nedával by nezmyselné a ustráchané vyhlásenia." Citujeme z vyhlásenia @Roberta Fica v jeho statuse na sociálnej sieti. "Je absurdné, ako sa hlavne provládne... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

-------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.