Právnička Laššáková: vláda nám garantuje porušovanie ľudských práv!
16 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Sľuby a následne garancie ... čo nám aktuálne ponúka vláda. Na svojej nástenke píše Judita Laššáková, ústavná právnička.

Ach, tie sľuby

"Vláda sľubovala zlepšenie zdravotníctva. Nič z toho sa nenaplnilo. Zrejme preto, lebo išlo o sľuby volebné. (Už aby začali platiť novej Kolíkovej paragrafy, všakáno!)," konštatuje J. Laššáková: "A teraz sa vláda chystá vlastné zlyhanie zakryť tým, že očkovaných aj neočkovaných nad 60 rokov posadí do väzenia. Na veci nemení nič ani okolnosť, že ide o väzenie domáce."

Garancia...?

"Garanciu dáva táto vláda iba v jedinej veci!" Upozorňuje právnička: "Garantuje, že porušuje a bude porušovať všetky ľudské práva a základné slobody! Dnes sú to ľudia nad 60 rokov. Zajtra to bude kto?" 

D. Kramplová: Je nejaký rozdiel medzi V. Biľakom a J. Naďom?
"Okupanti a ich kolaboranti" - tak ich pomenovala krajská predsedníčka SNS Dagmar Kramplová na svojej sociálnej sieti. Inak nazvaný pozývací list "Ten prvý sa volal Vasil Biľak a pre okupantov napísal pozývací list." Píše D. Kramplová: "Ten druhý... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

 

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.