Pozrite si vyjadrenia politikov k zadržaniu Roberta Fica
16 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Ako sme už informovali, polícia zadržala Roberta Fica! Stalo sa tak tesne pred ohlásenou protestnou jazdou z Tyršovho nábrežia Mostom SNP, až pred Prezidentský palác. Čo si o tomto "hrdinskom počine našej polície myslia politici?

Peter Pellegrini, HLAS - Sociálna demokracia

"ZADRŽANIE PREDSEDU OPOZIČNEJ STRANY KVÔLI VYJADRENIU NÁZORU JE ABSOLÚTNE NEPRÍPUSTNÉ!"

M. Heredoš, hnutie Republika

Reagoval veľmi stručne a výstižne

Tomáš Taraba, ŽIVOT NS

"Toto sú najkrajšie dôkazy ako je táto vládna mašinéria na konci síl."

Stihla informovať už aj samotná Polícia Slovenskej republiky

"Dnes krátko po 18.00 h došlo k predvedeniu osoby R.F. na základe dožiadania orgánu činného v trestnom konaní."

U Čaputovej Betlehemské svetlo

Asi si budeme musieť zvyknúť, že pani prezidentka sa k závažnému dianiu v krajine, na ktorej čele stojí, na sociálnych sieťach nevyjadruje. Nebol by to problém, keby sa nevyjadrovala ku všetkému možnému. Tichúčko je aj na stránkach predsedu najsilnejšej koaličnej strany, predsedu NR SR a premiéra vlády SR. Chceme veriť, že je to tým, že je ešte príliš skoro po incidente a zmienení majú vo veci iné starosti, ako dávať vyjadrenia na sociálne siete.

------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Aj Lučanský si odbehol LEN vypovedať a ..ďalej príbeh poznáme! Myslia si ľudia o zadržaní Fica
Kde to žijeme? Čistý fašizmus! Aj takéto boli reakcie ľudí na sociálnych sieťach ohľadom zadržania predsedu Smeru-SD Roberta Fica políciou. "Postavme sa ľudia proti nim, hajzlom fašistickej vlády!" Zaznelo tiež od ľudí. Báli sa pokojného... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Diana Zaťková