Nechce sedieť vedľa dedolesa a šéfky klubu SaS: poslanec Linhart požiadal o svoje presadenie do radov opozície
16 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Toto asi nikto nečakal (alebo áno?) O preradenie do radov opozície vo štvrtok 16. decembra 2021 požiadal poslanec Patrick Linhart, ktorý bol do parlamentu zvolený za hnutie Sme rodina. Jeho vyhlásenie zo sociálnej siete prinášame v plnom znení:

Nechce sedieť medzi zradcami

"Po hlasovaní "koaličnými kolegami" o najväčšom rozkrádaní peňazí v histórii Slovenska a jeho vidieka pod PR rúškom „ochrany Národných parkov“ som dnes požiadal Výbor NRSR o presadenie do radov opozície. Radšej budem sedieť vo Výbore NRSR s opozíciou, ktorá sa spoločne s hnutím Sme rodina snažila zabrániť rozkradnutiu peňazí mimovládkami, ako medzi zradcami - Zemanovou, Halgašovou (SAS) a Mičovským, Šíblom (OĽANO)." Píše poslanec Linhart.

R. Bránik: „Táto krajina nie je pre starých. A postupne sa stáva neobývateľnou,“ oceňuje Igorove nápady
Dokedy platí, že vakcína je sloboda? Odpoveď pozná Radovan Bránik. "Len do okamihu, kým niekomu “neodpadne od chuti.” Matovič opäť dostal nápad. Bude zaujímavé pozorovať, aký vplyv na uznášaniaschopnosť parlamentu bude mať tento najnovší; zhruba... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Eka Balaskova
?session=true

Protinárodné postoje

"Pretože na výbore vedľa seba nemám kolegov z nášho hnutia a vedľa mňa sedí na jednej strane Dedo NeLes Mičovský a na druhej už namiesto Halgašovej ešte väčšia pohroma - Zemanová, nechcem byť evidovaný v prítomnosti týchto zradcov národa v jednej rade. Sú to totiž ľudia, ktorým kvôli protinárodným postojom odkazujem, nech sa vzdajú mandátu, pokiaľ tu nie sú pre ľudí a slovenský národ. Ja som národovec a byť vnímaný vedľa ľudí, čo konajú proti Slovákom, byť nemienim. Necítim sa medzi nimi v tomto zveráku národných zradcov dobre." Vysvetľuje poslanec z Nových Zámkov svoje rozhodnutie.

Judáši?

"Iba pre info, jednu z mimovládiek, ktorá dostane milióny eur, založil práve predkladateľ návrhu "zákona pre rozkrádanie" - sám poslanec Šíbl z OĽANO. Všetci predošle vymenovaní judáši sú členmi parlamentného výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredie," objasňuje P. Linhart.

"My naozaj ideme rozdať milióny a milóny eur pod falošným rúškom "ochrany prírody a národných parkov" a 34 eur v hrubom záchranárom, ktorých ešte za pomoc ľuďom zatýkali?! Bol som medzi nimi, tak zatknite aj mňa! To, že zradila Jarmila Halgašová (SAS) zástupkyňa otravinárov v parlamente, ktorá ešte hodinu pred hlasovaním vravela, že bude hlasovať proti takémuto rozkrádaniu a citujem "ONI SI JU NEKÚPIA", ma neprekvapilo. Nakoniec sa podpísala pod pozmeňovák zradcov, čo je pre SAS (Stranu Amatérov Slovenska) typické, keďže ani nechápala, čo tým urobila."

Sklamanie

To u P. Linharta prišlo, "keď zradil judáš Mičovský. Mesiace chodil medzi lesníkov, čo chceli zachrániť lesy a protestovali proti mimovládkam, poukazovali na pripravovanú krádež, keďže im rozdáme milióny eur, ktoré sme radšej mohli dať zdravotníkom, ktorí sú ľuďmi v prvej línii v „dobe kovidovej“. No my radšej nalievame financie na pozorovanie hrabošov a neexistujúcich korytnačiek, bobra a medveďov..... Slovenské mimovládky budú najzazobanejšie mimovládky z celej Európskej únie."

Dokedy budú rást ceny potravín? Na koniec ich zdražovania nedovidia výrobcovia, obchodníci ani ekonómovia
Štatistický úrad (ŠÚ SR) potvrdil to, čo v obchodoch vidíme všetci - Slovensko zasiahlo zdražovanie, aké sme tu nemali 17 rokov. Podľa ŠÚ SR ceny narástli o 5,6 percenta. Viac o tom písal aj denník Pravda. Viac platíme všade Či otvoríme peňaženku... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Zrada na lesníkoch

"Najviac ma však mrzí zrada poslanca (a ex-ministra Dedo NeLesa) Mičovského. Ten zradil nielen slovenský vidiek, ale hlavne svojich bývalých kolegov, lesníkov, ktorým sľuboval mesiace podporu!" Píše P. Linhart: "Iba vďaka jeho počinu (nevytiahol hlasovaciu kartu, aby návrh zákona pre okrádanie neprešiel) podporil rozkrádanie po tom, čo zničil už raz zničené ministerstvo pôdohospodárstva. 5 minút pred hlasovaním mi pán poslanec Mičovský osobne a do očí povedal, že on vidiek a lesníkov nezradí. Povedal som mu, že je správny chlap, aj keď ma sklamal ako minister. Mýlil som sa. Sklamal. Zjavne mu ráno pohľad do zrkadla neprekáža."

Výzva Mičovskému

"Do dnešnej doby ministerstvo nedokázalo „dohnať zameškané“. Medzi zameškanými projektmi je aj potravinový semafor, ktorý kvôli zlyhaniu pána ex-ministra Mičovského nebude spustený včas. Ministerstvo, ktoré má v rukách OĽANO, nedokáže za pár týždňov dohnať práce na projekte, ktorý nebol po jednohlasnom schválení parlamentom, ex-ministrom Mičovským vôbec realizovaný."

P. Linhart uzatvára svoje vyhlásenie výzvou: "Po zrade lesníkov a slovenského vidieka vyzývam poslanca Mičovského, po tom, čo sklamal ako minister, aby zložil svoj mandát a odišiel do dôchodku, lebo sklamal a zradil aj ako poslanec."

Matovič sa vyhráža dôchodcom domácim väzením
Podľa Igora Matoviča, ak by na Slovensku náhodou udrel v plnej vážnosti variant omikron, treba ochrániť tých najzraniteľnejších, čiže obmedziť pohyb pre ľudí nad 60 rokov bez ohľadu na to, či sú alebo nie sú zaočkovaní proti ochoreniu COVID-19.... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Norbert Pančík

------------------------------

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.