Po rozchode s DiCapriom si hviezda z Baywatchu ulovila miliardára!
16 | 12 | 2021 I Denis Merva

Prešlo 6 rokov, odkedy titulky médií zapĺňalI fotky, ako Kelly Rohrbach randí s Leonardom DiCapriom!

Ich vzťah dlho nevydržal a po roku sa rozišli. Sexi blondínka sa však v tom čase dostala k úlohe vo filme Baywatch, v ktorom si zahrala rolu C. J. Parkerovej, ktorá dlhé roky patrila najsexi záchranárke všetkých čias, Pamele Andersonovej. Informuje pravda.sk

V stredu však New York Post informoval, že 31-ročná modelka a herečka aktuálne prežíva krásne odbobie života, nakoľko čaká prvé dieťa. Po nevyadrenom vzťahu s hollywoodskou hviezdou padla do oka bohatému dedičovi Walmartu Steuartovi Waltonovi. 

Walmart je americká maloobchodná spoločnosť, prevádzkujúca reťazec diskontných obchodných domov. Majetok rodiny je vyčíslený na neuveriteľných 238 miliárd amerických dolárov. Modelka sa vydala za nádejného miliardára ešte v roku 2019 a svoje áno si povedali na Bahamách. Svadba podľa dostupných informácii stála skoro 2 milióny dolárov.

Manželia však vyzerajú naozaj štastne a údajne čakajú chlapca. Modelka je podľa informácii New York Post v ôsmom mesiaci tehotenstva!

instagram
instagram
instagram
instagram

 

 

Prečo musela Romana Tabák vyhľadať pomoc psyschiatra?
Romana Tabák, poslankyňa za OĽaNO sa preslávila viacerými trapasmi. Má za sebou však úspešnú tenisovú kariéru, no nebráni sa ani politickej kariére. V rozhovore pre portál pluska.sk prezradila viacero záležitosti! S tenisom musela v mladom veku 21... Čítať ďalej
10 | 12 | 2021 | Denis Merva