86. najmocnejšia žena sveta zo strachu zablokovala možnosť komentovať
16 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Bojí sa! Súdruhovia z Ameriky urobili niekde chybu. Kto nepovoľuje diskusiu, je slaboch. A vraj podľa Forbesu 86. najmocnejšia žena sveta!

"86-ta najmocnejšia žena sveta na moju slušnú a priamu otázku, kedy už konečne odsúdi nezákonný zákrok svojho ministra vnútra Mikulca na zachranárov a lekárov, urobila odvážny a štátnicky krok hodný najmocnejšieho politika na šírom svete: zablokovala komentáre na svojom profile na sociálnej sieti." Informoval poslanec NR SR Tomáš Taraba.

Niet čo dodať!

Zvláštne ticho k záchranárom z Prezidentského paláca. Asi nepatria k skupinám, ktorých problémy Z. Čaputová tak „citlivo vníma“
Tento týždeň sa tuším svet zbláznil. Teda aspoň ten náš, slovenský politický. Stalo sa niečo, čo by mi ani vo sne nenapadlo - policajti sa postavili proti záchranárom. Priznám sa, veľmi zle sa mi píšu tieto slová. Toto sa stalo u nás...? Keby sa... Čítať ďalej
16 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.