Ministerka Kolíková - So Sorosom som hovorila o demokracii
14 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

V relácii TV JOJ Na hrane bola hosťom moderátorky Jany Krescanko Dibákovej. 

Korupcia

Prepad na rebríčku, ktorým sa meria miera korupcie v jednotlivých štátov M. Kolíkovú neprekvapil. "S týmto sa bude krajina musieť vyrovnať." Skonštatovala ministerka: "Je dobré, že prebieha vyšetrovanie a odhaľovanie káuz."

Zavrieť ústa za každú cenu? - Hnevá sa Juraj Štubniak
Zloba, arogancia a hlúposť. To sú podľa Štubniaka nepriatelia, ktorých máme dnes už vo vlastných radoch - na pracoviskách, či dokonca v rodinách. Dokonalý príklad arogancie Ponúka Juraj Štubniak na príklade lekára, pôrodníka Semmelweisa. Ten... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Príspevky pre seniorov

Podľa M. Kolíkovej je to príspevok k tomu, aby sa ohrozená skupina ľudí zaočkovala. Je podľa nej dôležité, určiť si prioritu, čo, ktorú skupinu ľudí treba sanovať. Pripomenula tiež, že verejné financie vláda, ktorej je členkov dostala vo veľmi zlom stave a ako príklad uviedla situáciu vo svojom rezorte. "Som rada, že sme sa dohodli a myslím, že by to mohlo prispieť k motivácii.

Opis fotky nie je k dispozícii.
M. Kolíková v relácii Na hrane. Screenshot, TV JOJ

Stúpanie životných nákladov

"Ten nárast cien energií nie je taký vážny, aby sme mohli hovoriť o veľkom ekonomickom prepade domácností práve u seniorov." Myslí si Mária Kolíková: "Nástroje na pomoc musíme hľadať hlavne pri mladých rodinách, ktoré sú ohrozené chudobou. 

Ako to teda je s tým Sorosom

M. Kolíkovej sa na to pýtal divák. Stretla sa s ním údajne niekedy v študentských časoch, hovorili spolu vtedy o demokracii všeobecne, v ostatných rokoch sa s ním nestretáva. 

Predstaviteľov záchranárov odviezla spred parlamentu Mikulcova polícia!
Toto by si nedovolil ani Biľakovský totalitný režim! Protestujúcich záchranárov pred parlamentom pokutovala polícia a ich predstaviteľov zbalila a odviezla. Slovenskí záchranári upozorňujú na neriešenie svojho postavenia i postavenia zdravotníkov... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.