Kriminalizácia zdravotníkov? Toto je posledná kvapka!
14 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Protestujúcich záchranárov pred parlamentom pokutovala polícia a ich predstaviteľov zbalila a odviezla! Okamžite sa čelom k tomu postavila strana Smer-SD a jej člen Ľuboš Blaha hneď aj informoval na sociálnej sieti.

"Polícia zatkla protestujúcich zdravotníkov. Pred parlamentom. Držia ich na polícii v centre Bratislavy na Lermontovovej. Sme na ceste - ideme im pomôcť," narýchlo napísal na facebook Blaha.

Erik Kaliňák: Postavili proti sebe ľudí so slovenským znakom na pleci
Slovenskí záchranári dnes upozornili na neriešenie svojho postavenia i postavenia zdravotníkov zo strany vlády i poslancov Národnej rady (NR) SR. Pripomenuli sľuby o zvyšovaní miezd v zdravotníctve. A v úvodzovkách sa vláde "poďakovali." Prezidenta... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Posledná kvapka

"Toto je posledná kvapka. Už kriminalizujú aj zdravotníkov, fašisti! Policajný teror! Urobili osudnú chybu - toto Slovensko postaví na nohy!" očividne opozičnému poslancovi došla trpezlivosť. 

Takmer hneď sa objavili aj reakcie na Blahov príspevok. Adriana si napríklad myslí, že "policajt si zrejme neuvedomuje že ak sa mu napr. začne jeho dieťa dusiť cukrikom a on bude potrebovať pomoc, tak prvý kto príde zachraňovať bude práve ten, ktorého on zatkol len preto, že odmietol byť ticho.. A kde sú médiá?? Kde je herečka z paláca práve tá, ktorá tak velice apelovala na pomoc zdravotníkom?? Kde je zalezená?"

"Držím vám všetkým palce nech sa to podarí. Toto urobila vláda veľkú chybu....," pridala sa Jana. 

Robert Fico: Nech sa opováži Heger alebo Čaputová otvoriť si ústa na Bielorusko!
"Viete, nech sa opováži Heger alebo Čaputová otvoriť si ústa na Boielorusko." Bola prvá reakcia Roberta Fica na otázku novinárov vo veci zadržania predstaviteľov protestujúcich zdravotníkov pred parlamentom. "Pred národnú radu prišli protestovať... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.