Väčšie deti sú dnešným dňom opäť doma
13 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Ak máte doma žiaka, navštevujúceho druhý stupeň ZŠ alebo stredoškoláka, oddnes prechádza na dištanšné vzdelávanie, píšu Topky.sk.

Tento spôsob vyučovania podľa Topiek potrvá do piatka, 17. decembra. Od 20. decembra do 9. januára majú všetky deti Vianočné prázdniny. 

Viete, kto bol prvý slovenský antivaxer?
Povinné očkovanie vraj zaviedli komunisti. Nie je to však pravda. Zákon o očkovaní proti kiahňam v Československu podpísal pred storočím prezident T. G. Masaryk. Kto odmietol, dostal pokutu dvesto korún, prípadne šiel na dva týždne do väzenia. Viac... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | Eka Balaskova
?session=true

Ktorých škôl sa to netýka?

Prezenčné vzdelávanie nie je prerušené v školách pre deti so špeciálnymi potrebami a v školách, fungujúcich pri zdravotníckych zariadeniach. Rovnako sa to netýka ani stredných zdravotníckych škôl. Prezenčné vzdelávanie funguje normálne aj pre materské školy a 1. stupeň základných škôl.

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.