V Rakúsku sa končí lockdown. Otvára sa pre turistov
13 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Rakúsko sa vracia do bežného režimu. Oficiálne sa končí lockdown. Odo dnešného dňa možno do Rakúska cestovať na turistické účely.

Lockdown v Rakúsku kvôli kritickej epidemickej situácii platil od 22. novembra. Krajina sa však k bežnému životu vráti až v pondelok, pretože v nedeľu musí mať väčšina obchodov zatvorené a nefungujú ani niektoré služby.

Zdravotnícky úrad v Japonsku varuje pred rizikom zápalu srdcového svalu u mladých mužov po vakcíne proti COVIDu. Nerobí nátlak na ľudí !
Japonský zdravotnícky úrad teraz oficiálne varuje pred rizikom zápalu srdcového svalu u mladých mužov po podaní génovej vakcíny proti COVIDu-19 od spoločností Pfizer alebo Moderna, informuje rakúsky Wochenblick. Viditeľné upozornenie: závažné... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

​Pre ľudí, ktorí sa nenechali proti covidu-19 zaočkovať, prísne obmedzenia vrátane zákazu vychádzania mimo niektorých výnimiek platia ďalej.

Odo dneška je oficiálne znovu možné vyrážať do Rakúska na turistické účely. Jednotlivé spolkové krajiny si však samostatne určili, ako budú reštrikcie v gastronómii a ubytovacích službách uvoľňovať.

Znovu sa môžu konať vianočné trhy, ale stánky s občerstvením sa budú môcť otvoriť až v deň otvorenia gastronómie. Napríklad v Salzburgu dnes otvoril vianočný trh pri tamojšom dóme, jeho návštevníci si tam jedlo a pitie na konzumáciu na mieste budú môcť kúpiť až v piatok.

Vo všetkých vnútorných priestoroch musia ľudia nosiť respirátory, reštaurácie a bary musia zatvárať o 23:00, nočné lokály a bary pri zjazdovkách musia zostať zatvorené.

Peková: dokumenty o úmrtiach, vedľajších a budúcich účinkoch vakcín. Závažné zistenia!
Molekulárna biologička a aktivistka z Českej republiky Soňa Peková informovala o dokumentoch, ktoré hovoria o testovaní vakcíny Pfizer. Na príkaz súdu sa museli zverejniť. Prvé informácie z týchto dokumentov sú závažné. Ide o experimentálne vakcíny... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.