Sprístupnené dokumenty Pfizeru odhaľujú až 160 tisíc vedľajších účinkov vakcín!
13 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Dokumenty vydané Úradom pre potraviny a liečivá (FDA) odhaľujú, že výrobca liekov Pfizer zaznamenal na svoju vakcínu proti Covid-19 v prvých mesiacoch od jej uvedenia na trh takmer 160 000 nežiaducich reakcií!

Dokumenty získala skupina lekárov, profesorov a novinárov, ktorí si hovoria Public Health and Medical Professionals for Transparency (Verejné zdravie a zdravotníci pre transparentnosť). Podali na FDA žiadosť o ich sprístupnenie na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciám (FOIA), píše portál RT.

Od mierne závažných po smrteľné

Prvá tranža dokumentov odhaľuje, že od februára 2021, keď bola vakcína od Pfizeru spustená celosvetovo na núdzovom základe, výrobca liekov zhromaždil viac ako 42 000 prípadových správ s podrobnosťami o takmer 160 000 nežiaducich reakciách na injekciu.

Tieto reakcie sa pohybovali od miernych po závažné a 1 223 bolo smrteľných. Väčšina týchto prípadových správ sa týkala ľudí vo veku od 31 do 50 rokov v Spojených štátoch.

Bolo hlásených viac ako 25 000 porúch nervového systému spolu so 17 000 poruchami pohybového ústrojenstva a spojivového tkaniva a 14 000 gastrointestinálnymi poruchami. 

Brusel: Agresia v konflikte na Ukrajine by si vyžiadala jasné reakcie zo strany EÚ
Stále nie je jasné, čo chce Moskva dosiahnuť masívnym rozmiestnením svojich vojsk na hraniciach s Ukrajinou. Brusel dáva jasne najavo, že agresia by si vyžiadala jasné reakcie zo strany EÚ, píše epochtimes.de. Európska únia chce konkrétnym balíkom... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Celé tisícky chorobných stavov

Medzi tisíckami iných bol hlásený celý rad rôznych autoimunitných stavov spolu s niektorými zvláštnymi chorobami, vrátane 270 „spontánnych potratov“ a výskytov herpesu, epilepsie, srdcového zlyhania a mŕtvice.

Tieto vedľajšie účinky boli známe a všetky boli zaznamenané v databáze Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb. Systém hlásenia nežiaducich účinkov vakcíny (VAERS) do nedele zaznamenal 3 300 úmrtí po očkovaní vakcínou Pfizer, čo je údaj v podstate v súlade s vlastnými údajmi spoločnosti.

V Baltskom mori sa zrazili dve nákladne lode
Dve nákladne lode sa zrazili v pondelok v Baltskom mori medzi dánskym ostrovom Bornholm a švédskym prístavným mestom Ystad, ktorý sa nachádza na juhu krajiny. Nezvestní sú najmenej dvaja ľudia. Podľa agentúry Reuters a stanice BBC o tom informovali... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Názory sa rôznia

Kritici tvrdia, že niektoré z týchto úmrtí nemožno jednoznačne spájať s očkovaním, zatiaľ čo iní tvrdia, že skutočný počet úmrtí a nežiaducich účinkov je podhodnotený.

Je kritické, že dokumenty Pfizeru použil FDA na vyhlásenie vakcíny za bezpečnú, čo urobil pre Američanov vo veku 16 rokov a starších v auguste. Odvtedy bola schválená aj pre deti vo veku päť rokov. 

FDA tvrdí, že môže trvať až do roku 2096, kým zverejní všetkých 451 000 strán, ktoré použil na schválenie vakcíny od spoločnosti Pfizer.

V Rakúsku sa končí lockdown. Otvára sa pre turistov
Rakúsko sa vracia do bežného režimu. Oficiálne sa končí lockdown. Odo dnešného dňa možno do Rakúska cestovať na turistické účely. Lockdown v Rakúsku kvôli kritickej epidemickej situácii platil od 22. novembra. Krajina sa však k bežnému životu... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.