Radovan Bránik sa nečakane ospravedlňuje Igorovi Matovičovi
13 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Čooo? Toto fakt? - napadlo mi prí čítaní statusu p. Bránika. No tak sa na to ospravedlnenie teda spoločne pozrime a zistime, ako to vlastne je.

Očkovacia prémia v Rakúsku

"V Rakúsku zaviedli 500 Eurovú prémiu za očkovanie treťou dávkou. Veľkorysý návrh nášho ministra financií nenašiel pochopenie doma, ale osvojili si ho Rakúšania. Darmo.. nik nie je doma prorokom. Preto sa za niektoré moje kritické vyjadrenia na tému uplácania obyvateľov ospravedlňujem." skrúšene píše Bránik: "Treba si vedieť uznať chybu, hoci sa mi to nerobí ľahko. Veď keď už aj v Rakúsku to idú robiť, tak to musí byť dobré..

M. Mazurek (hnutie REPUBLIKA) a jeho výzva k odolnosti
Nezaradený poslanec NR SR Milan Mazurek (Republika) nás vo svojom videu pozýva na preliezačky, aby sme si, zvlášť v tomto období posilňovali imunitu. Nechce byť len negatívny "Nechcem, aby ste sa na tejto stránke dozvedali len samé negatívne... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Nieee, srandujem 

"V ostatných dňoch koluje fejsbúkmi svedkov Matovičových titulka Kronen Zeitung, ktorí ju so spikleneckým pomrkávaním a sugestívnymi otázkami šíria ako dôkaz niečoho, čo sa nestalo. A ani nestane, súdiac podľa reakcie Gesundheitsministerium. Titulka pre nezorientovaného môže skutočne navodzovať dojem, že je tých pätsto Eur takopvediac hotová vec. Ibaže - nie je. Naopak." Objasňuje Bránik.

Takže - ako to naozaj je

"Predsedníčka opozičných socialistov Rendi Wagner navrhla zavedenie tohto štátneho úplatku a štát ju s tým poslal do ...tam. A že nie korupciou, ale vymáhaním povinnosti sa bude snažiť dosiahnuť 90% zaočkovanosť. A vzhľadom na pomery v rakúskom parlamente a nulový vládny výtlak socialistov ten nápad skončil opäť tam, kde vznikol a z 500 Eur nebude nič." Vysvetľuje R. Bránik poplašnú správu: "Ale hlupáčikovia - to keď na tento hoax skočili, alebo podliaci - ak ho šíria vediac, že sa nič také nestalo, si frčia na ilúzii, že Matovič je snáď akýmsi vzorom pre vyspelý svet."

Dokedy nám budú platiť COVID pasy? A ako je to v okolitých krajinách?
Poznatky o koronavíruse sa zo dňa na deň menia. Čo sa ešte pred pol rokom považovalo za hoax, dnes je fakt. Ak sme si mysleli, že nás spasia dve dávky vakcíny, mýlili sme sa. Ako dlho budú ľudia po dvoch vakcínach oficiálne považovaní za plne... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Bránik len reaguje

na poslankyňu Moniku Kozelovú. Tá vo svojom statuse fotí rakúsku dennú tlač s tým, že na "novinársku kačicu" rakúšanov skočila. Bránik vyslovene jej adresoval vetu "Monika Kozelova a ďalší, prosím skúste si to pred použitím vo víťazoslávnom statuse aspoň prečítať, nech to potom nevyzerá tak hlúpo, ako to vyzerá teraz."

Na obrázku môže byť text, v ktorom sa píše „Monika Kozelova 2h. 500 Eur za tretiu dávku V Rakúsku. No to teda tí Rakúšania fakt pokazili! To sa teraz bude tým našim podstatne horšie nadávat. len toto V tom Rakúsku vymyslel Kto SPO-Chefin Rendi-Wagner Rendi- fordert mehr Impfanreize 500 Euro Prämie für dritten Stich BERICHT 2/3 Kronen Gesundheits Zeitung UNABHĂNGIG Niederösterreich NO“

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.