Ficove video hitom internetu : Trefne skritizoval nové opatrenia vlády.
11 | 12 | 2021 I Denis Merva

Róbert Fico zverejnil trefné video na svojom profile Facebooku, ktoré sa do pár hodín stalo hitom internetu!

Opozičný politik a predseda politickej strany SMER-SD Róbert Fico zverejnil naozaj trefné video, v ktorom kritizuje vládnu koalíciu za uznesenie, ktorým schválili nové protipandemické opatrenia platné od 10. decembra. Mnohí si mohli všimnúť, že medzi výnimkami zo zákazu vychdázania nie sú návštevy rodiny. Zároveň sa pre očkovaných a prekonaných otvárajú obchody, kaderníctva, fitnescentrá a lyžiarske strediska.

Idú Vianoce, takže ako prvý darček dáva vláda ľuďom zákaz navštevovať svojich príbuzných, a to až do 9. januára budúceho roku,“ uviedol opozičný politik. Hneď na to však predstavil nový spôsob návšetvy rodiny, ktorý zjavne vláda povoluje "Na cestu sa môžete podľa tohto uznesenia vybrať len vtedy, ak chcete byť v prírode alebo idete individuálne športovať. Ja som si dnes už vytiahol bežky a dám to na individuálny šport a možno za deň prídem k mame do Topoľčian,“ trefne vystihol Fico.

Naši politici a ich Fotky z detstva! Ako vyzerali Pellegrini alebo Čaputová? (FOTO)
Politici nám častokrát síce radosť neprinášajú, no o to milší boli ako deti! Článok inšpirovaný portálom pluska.sk Pozrite sa na fotky, ktoré zachytávajú detstvo Pellegriniho, Čaputovej, Sakovej, Kaliňáka, Sulíka alebo Matoviča. Tí boli ale... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Denis Merva