Za Rohožníkom na Záhorí skončil autobus v priekope
10 | 12 | 2021 I Ivan Mihale/tasr

Vo viacerých lokalitách Slovenska komplikujú premávku na cestách poľadovica, snehové jazyky i hmla. Upozorňujú na to zdroje dopravných informácií, ktoré varujú okrem iného pred šmykľavými cestami na Záhorí.

"Za Rohožníkom v smere do Kuchyne skončil autobus v priekope, môžete sa zdržať z oboch smerov," upozorňuje Zelená vlna RTVS. Dodáva, že v úseku Kúty - Kopčany je poľadovica.

Slovenská správa ciest (SSC) uvádza, že v okolí obcí Cerová, Sobotište, ale i v úsekoch Holíč - Šaštín-Stráže, Radimov - Unín, Radošovce - Skalica sa vytvárajú snehové jazyky.

Stellacentrum informuje, že na trase Borský Svätý Jur - Studienka - Malacky padajú na cestu stromy.

V iných lokalitách je rizikom pre šoférov hmla. "S dohľadnosťou od 100 metrov do 50 metrov sa vyskytuje v lokalitách Vajkovce, Ďurďošík a Buková," uvádza SSC. Stellacentrum upozorňuje na hmlu v okolí Nových Zámkov, Iliašoviec, Švábovskej Stráne či Šurian.

Dáta bez pátosu - vidíme svetlo na konci tunela?
Štatistika hovorí jasne - klesol počet pozitívnych, počet výjazdov sanitiek, príjmov do nemocníc, ale aj počet pacientov v nemocniciach, či obete v sedemdňovom priemere. Rástol počet očkovaných. Na bližšie informácie sme sa pozreli cez nástenku... Čítať ďalej
10 | 12 | 2021 | Eka Balaskova