Taraba: Čudné praktiky pani Zuzany
10 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Tomáš Taraba (Život) sa na svojom facebookovom statuse vyjadril k tajnému stretnutiu predsedu Hlasu - SD Petra Pellegriniho s prezidentkou Čaputovou, ktorá sa uchyľuje k totalitárskym praktikám. Práve tá, čo chce hovoriť o kritickom myslení.  

Podpredseda parlamentu Grendel dnes zverejnil informáciu, že pred pár dňami sa mala Zuzana Čaputová tajne stretnúť s Petrom Pellegrinim. Keď sa to prevalilo a médiá o tom chceli napísať, prišli tlaky na cenzúru.

Veronika Remišová chcela zasadiť „knock-out“. Koho obvinila tentokrát zo šírenia dezinformácií?
"Pravda vs. dezinformácie," je názov príspevku, ktorý zverejnila podpredsedníčka vlády Slovenskej republiky a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR vo vláde Eduarda Hegera Veronika Remišová. Zo šírenia dezinformácií... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Niečo podobné sa stalo, keď pani Zuzana tlačila na denník Trend, aby stiahli článok, kde napísali o tom, ako nenormálne pri ataku na moju osobu prestrelila. Trend článok musel stiahnuť a vtedy to nikomu nevadilo, čo za praktiky 86-ta najmocnejšia žena sveta uplatňuje.

Včerajšia otočka strany HLAS, keď obetovali ľudí a podporili segregáciu spoločnosti určite nebola náhodná. Pán Grendel sa pýta, čo také riešili, že to muselo zostať utajené.

Uvidíme čoskoro.

Chmelár: Od morálneho gýča k nemorálnej lži! Koho to charakterizuje?
Výroba falošného imidžu prezidentky Čaputovej sa začína na nerozoznanie podobať na symbol morálneho gýča Havla. Konštatuje to vo svojom statuse na sociálnej sieti historik, politický analytik a publicista Eduard Chmelár. V týchto dňoch oslovili... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.