Richard Sulík celkom presne nevedel, za čo hlasoval (VIDEO)
09 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Včera (v stredu, 8. 12.) vláda oznámila, akú má predstavu o protipandemických opatreniach. No ľuďom sa vôbec nepáči najmä zákaz návštev počas Vianoc, ktorý má trvať až do 9. januára. Nepáči sa to ani Richardovi Sulíkovi.

Minister s kuchárskou čapicou

Minister hospodárstva zahlasoval za dokument. Neskôr sa však ukázalo, že poriadne nevedel, o čom hlasuje. Priznal to počas svojho vysielania na sociálnej sieti. Tie občas pripravuje s tým, že popri varení odpovedá na otázky fanúšikov. Tí R. Sulíkovi počas toho včerajšieho prenosu vyčítali aj zákaz rodinných návštev.

Aká bola reakcia?

„Zakázať rodine sa stretávať je hlúposť. Ono sa to tak zdá, že boha, čo tam robíte, však dávajte pozor, ale je to veľmi komplexné. To sa nezdá. My tam dostaneme uznesenie, ktoré sme videli až tam, lebo sa to robí všetko za pochodu. A zrazu je tam 30 výnimiek. To jednoducho človek neustráži,“ opísal rokovanie vlády vicepremiér. „Ja tvrdím, že toto vyslovene uniklo. A dúfam, že minister zdravotníctva to vidí rovnako a zjedná nápravu. Lebo je jasné, že to je hlúposť,“ Konštatuje Sulík.

Soročinová: Ako to asi bude s tou vplyvnosťou Zuzany Čaputovej
Včera sa našimi médiami prevalila vlna radosti z toho, že naša pani prezidentka bola zaradená medzi sto najvplyvnejších žien sveta. Ako to vyzerá s jej "vplyvnosťou" zaujalo aj právničku Moniku Sofiyu Soročinovú. Paralela...? "Nič si z toho... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Výmena za obchody

Tiež ho neteší situácia so zatváraním druhého stupňa škôl od pondelka. "Bola to cena za to, že doteraz boli otvorené. Po prvé a po druhé, že smieme otvoriť obchody. To je pre mňa veľmi dôležité,“ zdôraznil minister hospodárstva. Mnohí obchodníci ponúkajú vianočný tovar a nepovažoval za fér, že menšie obchody museli byť zatvorené. „Ja som si povedal, že toto konzílium odborníkov, tento epiteam ja už budem odteraz ignorovať. To sú ľudia, ktorí riešia len to svoje a neriešia nič iné a výsledok sú šialené rozhodnutia. Za mňa hovorím, stačilo,“ dodal rázne Sulík.


Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.

Veronika Remišová "priznáva" - Žilinka je nebezpečný
Pani vicepremiérka Remišová sa už ani netají tým, že generálny prokurátor Žilinka je pre koalíciu "nebezpečný, Prečo, vysvetľuje sama vo svojom statuse. Pochybný spôsob využitia paragrafu 363 generálneho prokurátora údajne opakovane potvrdzuje aj... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Eka Balašková