Milan Uhrík sa vyjadril k povinnému očkovaniu. A poukázal aj na niečo zaujímavé
09 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Pacient Matovič si chce za štátne kupovať hlasy zaočkovaných dôchodcov. Nerozumiem, prečo pán Pellegrini v hlasovaní Matoviča podržal. Veď pomoc si zaslúžia všetci naši rodičia a starí rodičia, ktorí prežívajú na dôchodku teraz ťažké a osamelé chvíle, nielen tí zaočkovaní," hovorí Milan Uhrík vo videu na sociálnej sieti. A venuje sa aj plánu povinného očkovania, ktorý má byť predstavený.

Milan Uhrík (Republika) sa v krátkom príspevku venuje aj legislatíve, ktorá súvisí s povinným očkovaním, ktoré zatiaľ schválené na Slovensku nie je, ale čo je podľa Uhríka zaujímavé? 

"Dvaja najbezcitnejší ministri, generál Lengvarský a liberálna inkvizítorka Kolíková dostali za úlohu vypracovať plán pre povinné očkovanie.Tak EÚ odmieta zverejniť megamiliardové zmluvy na vakcíny s Pfizerom a ďalšími farmakorporáciami, aby ľudia nevideli pravdu), ale od všetkých chcú povinné pravidelné očkovanie?! To je ako zlý sen," myslí si Uhrík. A preto zajtra poslanci za stranu Republika predstavia  v NR SR iniciatívu, ako sa dá zavedeniu povinného očkovania zabrániť, alebo ho aspoň sťažiť. A občanom Slovenska odkazujú: "Bojujeme za vás."

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.

Chmelár: Od morálneho gýča k nemorálnej lži! Koho to charakterizuje?
Výroba falošného imidžu prezidentky Čaputovej sa začína na nerozoznanie podobať na symbol morálneho gýča Havla. Konštatuje to vo svojom statuse na sociálnej sieti historik, politický analytik a publicista Eduard Chmelár. V týchto dňoch oslovili... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Diana Zaťková