D. Kramplová: Matovičova-Hegerova sebranka, čo si hovorí vláda, prerazila nové dno
09 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Podľa statusu Dagmar Kramplovej, bratislavskej predsedníčky SNS, ak nebudete mať na zdravotnú starostlivosť, na vás Matovič pošle exekútora.

Ešte tam nie sme?

"Matovičova-Hegerova sebranka, čo si hovorí vláda, dnes prerazila nové dno. Človek si povie, že ďalej sa už nedá, ale oni nás stále a stále presvedčia, že sa dá, že to ide stále nižšie a nižšie. Prianím celého Slovenska ale je, aby sa už konečne prerazili do horúcich pekiel." Píše roztrpčená politička. 

Vydierači

"Ich nátlaky a vydierania nemajú hranice. Najskôr ľudí pod hrozbou straty zamestnania vydierali, že sa všetci, celé Slovensko museli ísť dať otestovať. Stáli tam rady ľudí, nahnevaní, ponížení v hnusnom počasí a oni im drzo s úsmevom na tvári tvrdili, že sú tam dobrovoľne. Nie, nestáli tam dobrovoľne, bolo to násilie zo strany vlády." Pripomína národniarka.

Choré hlavy

"Ale vyhrážať sa ľuďom, že ak ochorejú, budú si zdravotnú starostlivosť platiť sami, je zvrátenosť a nehoráznosť, ktorá sa mohla zrodiť len v chorých hlavách, vyžívajúcich sa v pocite moci a nadradenosti." Upozorňuje D. Kramplová: "To si ako predstavujú výkon toho zvráteného nápadu? Budú chorých lekári a sestry v mene vlády odmietať ošetriť? Budú v mene vlády porušovať Hippokratovu prísahu a v rozpore so svojim svedomím pošlú chorých preč? Nie, tomu neverím. Toto lekári ani sestry robiť nebudú."

Armáda exekútorov?

"Ochorel si a nemáš na liečbu? Zoberú ti televízor, posteľ, na ktorej spíš a nebude im vadiť ani zobrať ti byt, či dom. A budú ti arogantne s úsmevom na tvári tvrdiť, že si sa dobrovoľne rozhodol. Toto čo tu máme je banda psychopatov, ktorú treba nie len že vykopnúť z vládnych kresiel, ale treba ich posadiť na trestnú lavicu a zatvoriť ich až zčernajú. Takéto trýznenie vlastného národa môže robiť len nebezpečný psychopat. A vy, ktorí týmto psychopatom pomáhate, pamätajte si, vždy v dejinách napomáhači boli súdení a vinní rovnako, ako aj hlavný vinník." Varuje D. Kramplová.