V Bratislave uniká plyn, hasiči vydali varovanie
08 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

O panike v hlavnom meste informuje portál Topky. V Bratislave z viacerých mestských častí hlásia ľudia obrovský únik plynu. Varovanie podľa nich vydali už aj hasiči. Čo sa stalo?

Podľa informácie z portálu Topky, ľudia v skupine na sociálnej sieti v ktorej sú prevažne Bratislavčania hromadne zdieľajú, že na viacerých uliciach v Dúbravke je cítiť plyn. Na mieste zasahujú hasiči, ktorí vydali varovanie, aby ľudia neotvárali okná a ostali vo vnútri bytov.

Ľudia v uzavretej skupine na Facebooku sa navzájom informovali o tom, na ktorých uliciach je cítiť plyn. Zápach plynu bolo cítiť na ulici Ušiakova, Homolová, Saratovská, Pekníková, Hanulová, Fedakova, Drobného, Sekurisova,Valachová a podľa Topiek sa sťažovali aj Bratislavčania z Nového Mesta, Lamaču, či Kramárov.

Hasiči sú podľa dostupných informácií v teréne, preverujú dôvody. Zástupcovia miest ale obyvateľov v skupine na sociálnej sieti upokojili. "Podľa hasičov však nie je dôvod na paniku," informujú Topky.

Koaličný dezolát (nielen) s obmedzenou mentálnou výbavou
Mnoho slov sa mi tlačí do klávesnice, ale začnem predsa len, i napriek téme, s najvyšším vypätím duševných síl slušne. Vážení predstavitelia koalície s výnimkou Igora Matoviča - to sa fakt nehanbíte? To si naozaj odmietate priznať, že vás on... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.