Richard Raši a jeho vypracované telo! Chce uloviť voličov na svaly?
09 | 12 | 2021 I Denis Merva

Poslanec Richard Raši je známy na sociálnych sieťach aj tým, že sa rád pochváli fotkami, kde športuje a zároveň vždy ukáže aj svoje vyšportované telo! Informuje pluska.sk

Bývalý primátor Košíc sa netají svojou láskou k športu.Podľa hovorkyňe strany Hlas-SD sa budú všetci poprední predstavitelia strany podielať na prezentnácii nového produktu, ktorý strana prináša svojím fanúšikom “Odpromovanie produktu vo fitnescentre Richard Raši navrhol sám,“ uviedla hovorkyňa Hlasu-SD. Najnovšie prekvapil Raši na sociálnej sieti videom, na ktorom maká v posilovňi.

Vyjadril sa aj samotný podpredseda strany Hlas-SD Richard Raši. "Ako podpredseda som si vybral fitko, v ktorom som, kým nebol lockdown, trávil ráno minimálne trikrát do týždňa,“ toto video sme natáčali deň pred lockdownom v stredu, keď sme čakali, ako sa vláda postaví k návrhom konzília odborníkov. Upútavku sme nahrávali skoro ráno o 6.15, takže kolegovia zo štábu sa ešte len preberali, ja som na ranné vstávanie zvyknutý, zvyčajne už o šiestej, najneskôr pol siedmej, cvičím. Zvládli sme to asi za 15 minút, natočili dve verzie a kolegovia nakoniec vybrali prvú,“ prezradil podpredseda strany.

Politiológ Radoslav Štefančík sa k záležitosti pre portál pluska.sk vyjadril."Politici pokiaľ nevedia zaujať nejakou svojou politickou činnosťou, tak sa snažia spopularizovať samých seba aj takýmto spôsobom. Dnešná politika je totiž aj o tom, že nie obsah ale forma je dôležitá. Dnešná doba je povrchná, a toto je tiež jeden z prejavov povrchnosti. Dnešná doba je o sociálnych sieťach, o obrázkoch a videách, a Raši nerobí nič zlé, len reaguje na súčasnú dobu. Ľudia túžia po silných a zdravých politikoch a keď chodí niekto do fitnescentra, tak to znamená pravdepodobne, že je aj duchom a telom fit,“ myslí si politológ.

Richard Raši a Petra Vlhová
Richard Raši a Petra Vlhová
Instagram(@richardrasi)
Instagram(@richardrasi)
Richard Raši a Petra Vlhová

 

Hádajte : Čo má spoločné Rizman a exminister Počiatek?
Pri pohľade na Rizmana a Počiatka nám napadne otázka : Čo môže mať spoločné priateľ prezidentky a bývalý minister ? V článku vám to prezradíme. Informuje pluska.sk Spojenie týchto dvoch mužov v roku 2010 odhalil týdenník Život. Vtedy dostaval... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Denis Merva