Polícia pre sneh na cestách vyzýva vodičov na opatrnosť
08 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová/TASR

Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave vyzývajú vodičov na zvýšenú opatrnosť na cestách. Dôvodom je predpokladaná snehová kalamita na území celého Bratislavského kraja. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Na základe aktuálnych meteorologických informácií by malo v priebehu noci začať výdatne snežiť, pričom v priebehu dňa by malo napadnúť viac ako 20 centimetrov snehu. V prípade takej intenzity sneženia by došlo na viacerých cestných komunikáciách k tvorbe snehových závejov a ku komplikáciám v cestnej premávke," varovala polícia.
Na vodičov preto apeluje, aby svoju jazdu prispôsobili aktuálnej situácii na cestách, zvýšili svoju opatrnosť a v prípade kalamitnej situácie radšej auto nevyužili.

Česko: Vláda schválila vyslanie vojakov na pomoc Poľsku na hranici s Bieloruskom
Česká vláda v demisii pod vedením premiéra Andreja Babiša v stredu schválila mandát na vyslanie až 150 vojakov na pomoc s ochranou poľsko-bieloruskej hranice, kde sa odvíja migračná kríza. Pôsobiť by tam mohli 180 dní. Na Twitteri to oznámil... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.