"Aj čínska invázia sa bude javiť ako príčetnejšia alternatíva k tejto vláde", napísal Rado Baťo
08 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Začnime takto. Minister zdravotníctva oznámil, že na Vianoce nebudú povolené žiadne "bubliny", a teda ani návštevy príbuzných. Napokon, neočkovaní by aj tak nemali ako cestovať, ak nemajú auto. Vlaky a verejná doprava pre nich nebude povolená. A tu sa začína komentár exporadcu a hovorcu bývalého prezidenta Andreja Kisku Rada Baťa. Podľa ministra Lengvarského si ľudia budú môcť iba nakúpiť. A pohľad autora statusu na sociálnej sieti?

"Obchody sa do Vianoc otvoria, potom zatvoria." Začína s popisom "opatrení" najdokonalejšej vlády v dejinách Slovenska Rado Baťo.

Diletantizmus ad absurdum

"Vlaky a autobusy budú fungovať v režime OP ale MHD nie." Pokračuje autor statusu.

Toto môžete

"Môžete ísť na lyžovačku aj do kostolov." Píše Baťo.

Do hotelov aj celá rodina

"Na Vianoce a na Silvestra môžete ísť do hotelov a penziónov s celou rodinou, ale nemôžete navštíviť vlastnú rodinu, ani keď ste všetci zaočkovaní." Komentuje takmer nekomentovateľné bývalý prezidentský hovorca.

Sú fakt nepríčetní, presne v intenciách nakúpených diplomov

 "Oni v tej koalícii kolektívne zošaleli. Toto sa nemôže skončiť pre Slovensko dobre v žiadnom vesmíre. Ešte chvíľa takéhoto vládnutia a už aj čínska invázia sa bude javiť ako príčetnejšia alternatíva." Končí status na sociálnej sieti Rado Baťo.

Vláda schválila nové opatrenia, návštevy počas Vianoc nebudú povolené
Vláda v stredu schválila nové opatrenia v súvislosti s pandémiou. Od piatka 10. decembra sa otvoria obchody a kostoly v režime OP. Od pondelka 13. decembra prejdú žiaci druhého stupňa základných škôl a žiaci stredných škôl na dištančné vyučovanie.... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

________________

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.