Prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc, DSc poukazuje na odvrátenú stranu očkovania
07 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Vakcinológ a imunológ z Českej republiky Prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc, DSc poukazuje na odvrátenú stranu očkovania. 

Čo sa deje v tele

Podľa uverejnených výsledkov asi polovica dávky zostane v svale, do ktorého vám vakcínu pichli. Zbytok sa podľa Dr. Turánka odplaví a cez uzliny sa dostane do krvi. Cez ňu sa dostane do všetkých orgánov. V malej, no nie zanedbateľnej miere sa kumuluje vo vaječníkoch. "Nemáte kontrolu, kam sa časti dostanú." tvrdí Dr. Turánek. 

Poslanci pokračujú v rozprave o 500-eurových poukazoch za očkovanie
Plénum Národnej rady (NR) SR v utorok pokračuje v rozprave o poukazoch v hodnote 500 eur za očkovanie pre ľudí nad 60 rokov. Poslanci deviaty rokovací deň 51. schôdze začali o pol hodiny neskôr ako zvyčajne. Podpredseda parlamentu Juraj Blanár... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Problém genetických vakcín

Rekombinantné vakcíny sú v tomto ohľade ďaleko bezpečnejšie. Vo videu imunológ vysvetľuje, ako fungujú klasické  a tiež genetické vakcíny. Ďalším problémom podľa neho je, že v ramennom svale, kam vám pichnú vakcínu, máte nervový pletenec, ktorý ovláda pohyb ramenného kĺbu. Vo videu Dr. Turánek vysvetľuje, aký problém môže nastať, keď sa vakcína dostane do nervového systému.

Veľká neznáma

"Je tu prvý vstup, ktorý môže pretrvávať roky. Aktivovať ho môže ďalší signál a môžu vzniknúť neurodegeneratívne ochorenia. O tom dnes nemôžeme povedať nič, pretože tie vakcíny sú podávané rok. A tieto záležitosti sú na niekoľko rokov." Upozorňuje vakcinológ. Nedoriešených vecí je tam podľa neho niekoľko.

Predseda VÚC Trnka a jeho obrovský problém
Tuctová korupčná schéma - košická župa si cez firmu županovho známeho kúpila teplomery. Ich štandardná cena je 400 eur, no župa zaplatila dvakrát toľko. Župan Trnka si zarobil na poriady problém. Kauzu sleduje Denník N. Dva maily zo súkromnej... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Vyjadrenie redakcie

Redakcia HD a jej názory sa nemusia zhodovať s citovaným textom a informáciami, ktoré odzneli vo videu.

Chcete nám pomôcť?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.