Prežila 2. svetovú vojnu, hurikán aj koronu. Jej elán vás nadchne
06 | 12 | 2021 I Norbert Pančík

Milý príbeh ktoré priniesli Dobré noviny píše o poslednom želaní 95-ročnej babky,ktorá prežila koronavírus, 2.svetovú vojnu dokonca aj hurikán, jej nesplneným snom bolo zatancovať si s jej obľúbeným hudobným interpretom.

Jej obľúbencom je Marco Antonio Muñiz, známy pod umeleckým menom Marc Anthony, americký spevák, herec a producent pôvodom z Portorika, ktorý mimochodom získal tri krát Grammy Award a šesť krát Latino Grammy Award. Zatiaľ predal 12 miliónov albumov.

Snom Felicii Gonzalezovej, ktorá tento rok oslávila 95 rokov bol spoločný tanec s práve spomínanou hudobnou hviezdou Marcom Anthonym jej snom.

Totalita v EÚ? Čo únia ešte zakáže? Žiadne „Vianoce", žiadne kresťanské mená ! (Achim Baumann)
Komentár Achima Baumanna (Wochenblick) Európska komisia chcela svojim zamestnancom zakázať používať slovo „Vianoce", pretože by mohlo „vylučovať“ iné kultúry. Každý sa teší na Vianoce. Pre niektorých majú Vianoce náboženský význam, pre iných... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Ingrid Vrabcová

„Mám novú lásku,“ zasmial sa spevák po tom, čo videl v publiku ružový plagát, na ktorom bol napísaný Feliciin sen.

Anthony si s ňou počas novembrového koncertu skutočne zatancoval. Záverom matka piatich detí, ktorý má 14 vnúčat a 36 pravnúčat prezradila, prečo sa chcela so spevákom tak vehementne stretnúť: „Raz som ho chcela vidieť osobne, aby som mu dala svoje požehnanie.“Uviedla na margo svojho splneného sna.

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.