Blaha: Milukášske cukríčky, balíčky.. a čo tak 120 tisíc eur? Pozrite kto ich dostal!
06 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Podpredseda Smeru - SD a známy komentátor politických udalostí, poslanec NRSR Ľuboš Blaha sa na svojom profile na sociálnej sieti vyjadril k štedrej dotácii pre Jána Gorduliča, ktorý je známy najmä videami proti Smeru - SD a opozícii.

„Našli si dnes vaše detičky v botičkách štedrého Mikuláša? Čokoládky, cukríčky? A našli si aj 120-tisíc eur? Nie? Lebo taký Gordulič áno,“ začína Blaha svoj komentár.

Ján Gordulič je provládny komik, ktorý natáča „stupidné videjká“ proti Smeru a opozícii a uverejňuje ich na „protismeráckych“ Aktualitách. Podľa Blahu je povaľač. A za tieto aktivity mu platia daňoví poplatníci. Gordulič dostal od ministerstva kultúry dotáciu 120-tisíc eur, teda sumu, na ktorú bežný Slovák robí zhruba 10 rokov .

R. Fico: Ostro protestujeme proti cenzúre!
Proti zmazaniu príspevkov Ľuboša Blahu na sociálnej sieti sa ohradila aj strana Smer-SD na tlačovke, kde tento počin kritizoval predseda strany Robert Fico. Ostrý protest V mene celej strany Smer-SD jej predseda protestuje proti cenzúre, ktorá... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Odmena za „hejt“

„Ale keď hejtuješ Smer, tak ťa ministerka z OĽaNO kráľovsky odmení. Tomu sa hovorí štedrý Mikuláš. Takto sa slušné Slovensko stará o svojich ľudí,“ komentuje Blaha.

Vládnu propagandu šíri aj TV JOJ. Vysielali protismerácky kriminálny seriál Za sklom a  Dibáková nadbieha vláde tak, že odmieta pozvať Blahu. Mimochodom, na verejnoprávnej televízii už neuvidíte, ako Petra Vlhová reprezentuje Slovensko. RTVS nemá peniaze na nákup športových prenosov. Tieto práva odkúpila TV JOJ. A JOJ-ka mala peniaze od štátneho Tiposu. Vláda dá milióny súkromnej televízii, ktorá potom vezme štátnej televízii práva na vysielanie športovaných prenosov. „Takto funguje oľanácky Mikuláš,“ ironizuje Blaha.

Eduard Heger mal kázanie. Patrilo Matovičovi?
Posledné dni to presne ako pred rokom opäť vrie aj medzi politikmi. Nie iba medzi opozíciou a koalíciou, ale aj medzi politickou špičkou. Prezidentka ostro kritizovala kroky vlády, ktoré sa týkajú riešenia pandémie COVID 19, dokonca si pozvala do... Čítať ďalej
06 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Podozrivý pedofil pracuje pre OĽaNO

Blaha pripomenul aj ex-poslanca Heráka podozrivého z pedofílie. Štyri deti ho obvinili zo znásilnenia. Ale on naďalej pracuje pre OĽaNO a platia mu za to nemalé sumy. Kým Lučanského dali okamžite do väzby a spôsobili jeho smrť, Herák obvinený z pedofílie si užíva na slobode.

„Takto funguje táto vláda. Rozhadzuje prachy daňových poplatníkov na vládnych propagandistov a rôznych pedofilov. Platí ich za to, aby zničili Smer. Na toto sa všetci skladáme. Nechcem vám znechucovať Mikuláša, priatelia. Nech si to detičky užijú - je to krásny sviatočný deň. Len škoda, že vláda necháva ľudí ekonomicky zruinovať a kašle na normálne rodiny s deťmi. Ale o tých svojich sa vie postarať,“ uzatvára Blaha mikulášsky status.

Dr. Igor Bukovský: Rodičia, začnite konečne chrániť svoje deti
O hrôzostrašných informáciách z odborného stanoviska psychológov z Výskumného ústavu detskej psychológie a patopsychológie (VÚDPaP) píše Dr. Igor Bukovský. Tie sú podľa neho samé osebe dôvodom na prísne tresty odňatia osobnej slobody pre tých,... Čítať ďalej
06 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory, využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!