„Vaše lži sa nám hnusia!“ – Protesty proti mainstreamovým „rozprávkam“. Zlomený systém a obetné baránky
05 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

 

Vyvolávanie strachu z vírusu, štvavé správy proti kritikom koronového režimu, neustále prekrúcanie a zamlčovanie dôležitých skutočností: Neúplné a jednostranné spravodajstvo systémovej tlače rozčuľuje nespočetné množstvo Rakúšanov, píše Wochenblick.

Asi stovka kritikov vlády a mainstreamu sa zhromaždila pred budovou redakcie novín Kronen Zeitung vo Viedni, aby vyjadrila svoju nespokojnosť. Motto protestu znelo: Vaše lži sa nám hnusia!

Klamú nás z našich vlastných daní !

Médium, ktoré je „kráľom reklám“, dostáva štedré dotácie z verejných zdrojov. Najmä rakúska tyrkysovo-zelená vláda „investuje“ veľa peňazí za svoju propagandu vo veľkých bulvárnych médiách. A to za peniaze daňových poplatníkov! - zdôraznil organizátor demonštrácie Martin Rutter.

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Dosť bolo rozprávok!

Nie je tomu tak dávno, čo noviny masívne šírili agresívnu vládnu kampaň za povinné očkovanie a proti všetkým kritikom. Neuplynie takmer deň bez toho, aby sa na titulnej strane alebo vo vnútri novín nepodnecovalo delenie ľudí na skupiny.

Do očí bijúce aj očividne falošné správy provládnych médií o veľkej údajne pokojnej megademonštrácii 20. novembra.

Farmafirmy dosahujú na vakcínach zisk 1 000 dolárov za ZA SEKUNDU
Farmaceutické spoločnosti Biontech, Pfizer a Moderna dosahujú podľa prieskumu globálnej aliancie pre vakcíny zisk 1 000 dolárov (necelých 880 eur) každú jednu sekundu na svojich vakcínach proti koronavírusu, informuje epochtimes.de K takémuto... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

„Zlomený“ systém: mlčanie a obetné baránky

Spolu s ďalšími "Kronen Zeitung " podnecuje nálady proti tým, ktorí sa nechcú nechať prinútiť k účasti na očkovacom experimente. Noviny často vinia tých, ktorí sa odmietajú dať zaočkovať, z toho, že sú príčinou odkladania životne dôležitých operácií. Proti viac ako dvom miliónom bezúhonných ľudí sa tak vedie masívna očierňovacia kampaň.

Bude ďalším prejavom nevôle protest pred budovou ORF?

Martin Rutter, organizátor protivládnych demonštrácií, naznačil, že protest pred budovou novín Kronen Zeitung nebol posledný. Vzhľadom na napätú situáciu si mnohí myslia, že teraz príde na rad verejnoprávna ORF, uzatvára Wochenblick.

(Medzititulky red. HD.)

Bavorsko: Nárast očkovaných aj na JIS-kách
Takmer 30 percent úmrtí na COVID-19 v Bavorsku v októbri tvorili plne zaočkovaní, informuje epochtimes.de. Medzi rýchlo rastúcim počtom úmrtí na koronavírus v Bavorsku je pomerne vysoký podiel plne očkovaných ľudí. Podľa údajov Štátneho úradu pre... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.