T. Taraba - som rád, že mi pán Sabaka komentuje profil
05 | 12 | 2021 I Eka Balašková
Tomáš Taraba (Život - národná strana) na svojej sociálnej sieti píše, že je tomu rád preto, lebo to znamená slobodu.
Miluje slobodu slova

"On mal potrebu prísť na môj fb obhajovať Kolíkovej zákon, aby za šírenie neprávd ľudia išli na 10 rokov do basy." Píše poslanec: "Napríklad kňazi keď povedia, že existuje peklo a ateistický vyšetrovateľ povie, že je to lož, tak kňaz pôjde na 10 rokov do basy. To, že tam pošlú prezidentku za klamstvo, že vakcína je sloboda, neriešim. Sabaka sa však zľakol, že za tvrdenie, že očkovaní nešíria vírus tam môže vlastne skončiť aj on."

Ďalší výpadok najpoužívanejších sociálnych sietí u nás
"Už zase mi nejde odoslať správu!" povedalo si dnes množstvo ľudí a mali pravdu - facebook a jeho pridružené sociálne siete (messenger a instagram) mali v sobotu popoludní výpadok. Sociálna sieť Facebook mala ďalší výpadok. Používatelia z Európy... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Dáko skoro nás to dobieha

"Už dva dni tvrdí, že to myslel inak. Vraj to povedal na skorú jar. Povedal to 25.5., nie niekde v pivnici, ale na Markíze. Teda mohli byť oklamaní ľudia v masovom množstve. Za to Kolíková jednoznačne navrhuje 10 ročnú basu." Upozorňuje poslanec Taraba. Keby platil Kolíkovej zákon, za tvrdenie, že 25.5 je skorá jar, je určite 10 rokov basy, veď sme v núdzovom stave a je to opakované klamstvo."

Hrdinstvo

"Povedal to, keď už mesiace médiá na západe, ale aj na Slovensku písali, že očkovaní šíria vírus." Ironizuje predseda Život NS: "Pán Sabaka ako milovník diskusie ma zablokoval, tak ho privítajme, keď sa opäť objaví na mojom facebooku. To sú tí hrdinovia. Umlčať a zavrieť všetkých nakolo len seba nie"

Chcete nám pomôcť?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD. 

V prístupe voči ľuďom so zdravotným postihnutím badať posun. Veľmi čudný
Od malička som to, čomu sa hovorí "človek so zdravotným postihnutím". Považujem za veľké šťastie, že žijem v dnešnej dobe, kedy už (alebo ešte?) nie sme považovaní za príťaž spoločnosti, ale bývalo to aj lepšie. Paradoxne. Veľa sa o nás hovorí A... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Eka Balaskova