Matovičova sestra opäť raz tvrdo do brata!
05 | 12 | 2021 I Ivan Mihale
"Myslela som, že po vládnutí Fica máme "prázdnu špajzu". Začína svoj status Zuzana Belicová, sestra Igora Matoviča. Na takéto výhovorky má však ostro vyhradený názor a Igimu sa rozhodne, ako vždy, páčiť nebude.

Bývalý premiér, sa už škrabe kade- tade, len aby zaočkoval všetko okolo seba. Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský to podľa neho nezvláda a tak to rieši sám. Ako prvé prišiel s očkovacou lotériou, ktorá skončila fiaskom. Milióny sa rozdali a úspech nepriniesli. Tentokrát sa rozhodol, pre 500 eurové očkovacie poukazy pre seniorov a pridáva aj 100 eur na energie. Ako všetko z jeho dielne aj toto má však vážne trhliny. Medzi inými, časový horizont dodania, kupčenie s nimi a neposledom rade 500 miliónov eur, ktoré bude tento rozmar stáť. NEMALI SME NÁHODU PRÁZDNU ŠPAJZU???

Slovákom nevadí ani pandémia: Zadlžujeme sa rekordným tempom!
Zdá sa, že Slováci si nedajú poradiť! Vo svete už druhý rok zúri pandémia, celý náš život stratil stabilitu, ale na Slovensku sa zadĺžiť nikdy nebolo také výhodné. Rýchlosť úverovania už znepokojuje aj Národnú banku, píšu Hospodárske Noviny. Kým v... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

A preto Matovičova sestra pani Belicová to už nevydržala a svojmu bratovi zasiela ostrý odkaz:

"Myslela som, že po vládnutí Fica máme "prázdnu špajzu. Aspoň tak nás presviedčala nová vláda. Ale asi teda nemáme súdiac podľa rôznych výdavkov z daní ľudí: miliardy eur na stíhačky, na vojenskú pásovú techniku, na testovanie, na očkovaciu lotériu, na odmeny a bonusy pre dôchodcov za očkovanie ... atď. Tak prečo potom nedáme tým, ktorí majú naozajstnú zodpovednosť za životy - lekárom a sestričkám 4 tisíc €ur mesačne čistého tak, ako majú poslanci s nulovou zodpovednosťou? To dokedy ich necháme odchádzať zo zdravotníctva, keď ich najviac treba a keď ich máme málo? Však im môže byť do plaču, keď vidia, ako sa tu vidlami rozhadzuje z tej "prázdnej špajze".

Reakcie fanúšikov:

Pani Stanislava: " Však dnes Mates povedal jasne,že peniaze má. A že ide rozdať poukážky dôchodcom, chtivým pobývať v reštikách,alebo vo wellnes .Ten človek nemá "pary ", ako žije väčšina dôchodcov..."

Pán Miloš: Či hlbšie táto vláda zasekne sekeru , tým menej samostatný a svojprávny tento náš štát bude. A to USA a ostatným štátom ktorí to tu z diaľky riadia veľmi vyhovuje.

Pani Oľga: Lebo sa vykašľali na zdravotníkov. Preto ich veľa odišlo, aj odíde. Operácie zrušené, kardiaci, onko pacienti budú umierať. Chybou je že asociácia zdravotníkov, lekárov, odbory sú ticho. Už mali byť v uliciach.

Veronika Remišová vyzýva nepodľahnúť strachu a apatii
Na sociálnej sieti - konte podpredsedníčky vlády sa ocitol zaujímavý status. Zaujímavý v čase i v celospoločenských súvislostiach. Ide totiž o výzvu. Tak sa teda pozrime, k čomu nás Veronika Remišová vyzýva. Status podpredsedníčky vlády je naozaj... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Ivan Brožík