75 percent pediatrov v Hamburgu nechce očkovať deti proti korone. Ani šéf nemeckej Stálej očkovacej komisie by nedal svoje dieťa zaočkovať
05 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová
Nemecká Stála očkovacia komisia (Stiko) zatiaľ neodporučila očkovanie 5- až 11-ročných detí proti COVIDu. Očakáva sa však, že sa tak stane v polovici decembra. A to aj napriek tomu, že šéf Stiko Thomas Mertens nedávno vyhlásil, že nechce, aby sa jeho sedemročná dcéra zúčastnila na genetickom experimente, píše Wochenblick.at.
75 percent pediatrov nechce očkovať deti

Prieskum zdravotníckeho úradu ukázal, že 75 percent pediatrov v Hamburgu by bolo aj po prípadnom odporúčaní nemeckej Stálej očkovacej komisie (Stiko) proti experimentálnej génovej terapii na deťoch.

Očkovanie Pfizerom: 357 vedľajších účinkov u 200 000 francúzskych vojakov... a trest za odmietnutie vakcíny (VIDEO)
Po očkovaní vakcínou proti COVIDu-19 sa u desiatok príslušníkov armády vo Francúzsku vyskytli vážne zdravotné problémy, píše epochtimes.de. Francúzska armáda sa obáva početných vedľajších účinkov po očkovaní vakcínou proti... Čítať ďalej
13 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Deťom takýto experiment neprospeje

Zdá sa, že čoraz viac lekárov si pripomína lekársku prísahu, ktorú kedysi zložili. Tvrdia, že vakcíny nie sú pre deti prospešné. V súlade s lekárskou zásadou, že človek by nemal predovšetkým škodiť, títo lekári zrejme už vedia o mnohých nebezpečných vedľajších účinkoch a tiež o tom, že deti na COVID-19 takmer nikdy vážne neochorejú, alebo dokonca nezomrú.

Ani šéf Stiko Thomas Mertens nechce dať očkovať svoju sedemročnú dcéru. On, resp. Stiko však aj napriek tomu 11. decembra pravdepodobne vysloví odporúčanie na očkovanie detí.

Bavorsko: Nárast očkovaných aj na JIS-kách
Takmer 30 percent úmrtí na COVID-19 v Bavorsku v októbri tvorili plne zaočkovaní, informuje epochtimes.de. Medzi rýchlo rastúcim počtom úmrtí na koronavírus v Bavorsku je pomerne vysoký podiel plne očkovaných ľudí. Podľa údajov Štátneho úradu pre... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Závažné vedľajšie účinky

Pohľad do systémy hlásenia vedľajších účinkov dáva predstavu o tom, aké nebezpečné môžu byť vakcíny. Treba totiž predpokladať, že len 10 percent vedľajších účinkov sa skutočne aj nahlási.

Napriek tomu americký systém hlásenia nežiaducich udalostí po podaní vakcín (VAERS) napríklad k 19. novembru uvádza: 19 249 úmrtí súvisiacich s očkovaním a nepredstaviteľných 913 266 vedľajších účinkov, z ktorých mnohé sú závažné a život ohrozujúce, ako napríklad zápal srdcového svalu alebo infarkt.

Nedávno Wochenblick informoval aj o virológovi Geertovi Vanden Bosscheovi, ktorý neodporúča najmä očkovanie detí, ale ani doplňujúce tretie očkovanie. Dr. Wolfgang Wodarg vyjadril podobný názor v rozhovore pre AUF1, dodáva Wochenblick.

(Medzititulky red. HD.)

Farmafirmy dosahujú na vakcínach zisk 1 000 dolárov za ZA SEKUNDU
Farmaceutické spoločnosti Biontech, Pfizer a Moderna dosahujú podľa prieskumu globálnej aliancie pre vakcíny zisk 1 000 dolárov (necelých 880 eur) každú jednu sekundu na svojich vakcínach proti koronavírusu, informuje epochtimes.de K takémuto... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.