Zoznam je stále dlhší: V novembri SKOLABOVALO ďalších viac ako 100 športovcov - mnohí z nich zomreli! Mainstream súvislosť s očkovaním odmieta (VIDEÁ)
04 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Do začiatku povinného očkovania v Rakúsku zostáva už len deväť týždňov. Pri presadzovaní svojej propagandy sa vláda spoliehala aj na „efekt vzoru" športovcov. Naproti tomu niektorí významní športovci od experimentálnej injekcie upúšťajú, píše Wochenblick.

Eso ÖSV Franziska Gritschová sa z tohto dôvodu dokonca vzdala dvoch dôležitých pretekov Svetového pohára v USA. Profesionálny americký basketbalista sa dokonca zriekol svojho miliónového platu, aby sa nemusel zúčastniť na vakcínovom experimente! Možno si niektorí z nich uvedomujú aj zlovestné hromadenie náhlych kolapsov v športe.

  • Mladí ľudia v dobrej kondícii jednoducho odpadli
  • Zvýšil sa počet infarktov a ďalších známych vedľajších účinkov
  • Len za október bolo už 69 prípadov, v novembri dokonca viac ako 100!
  • Najmladšia obeť mala len dvanásť rokov
  • Mainstream súvislosť odmieta
Časté infarkty: nárast prípadov najmä u mladých športovcov

Špičkový, aj amatérsky šport už niekoľko mesiacov zasahuje smutná a hrozná séria náhlych zdravotných problémov. Zdanlivo dokonale fit ľudia kolabujú priamo na ihrisku, počas tréningu alebo medzi divákmi na tribúne. Pomoc prichádza veľakrát príliš neskoro.

Zvlášť šokujúce je, že často ide o problémy so srdcom, ktoré sa objavia bez akéhokoľvek varovania. Medzi hrozivé hlásenia patrí aj pľúcna embólia a trombóza mozgových žíl. Len pred niekoľkými týždňami šokovala športový svet smrť dôsledkom problémov so srdcom u hráča (24) domácej hokejovej ligy.

Veľká obava zo súvislosti

Nie vo všetkých prípadoch je známy stav očkovania - a napriek tomu sa mnohí ľudia obávajú súvislosti s ním. Pri všetkých týchto kritických prípadoch sa uvažuje o možných závažných vedľajších účinkoch narýchlo vyvinutých a podmienečne schválených vakcín.

Alebo ide o vedľajšie a následné „škody“ spôsobené lockdownom, pretože ľudia zrazu nie sú schopní vydržať vysokú fyzickú záťaž?

V každom prípade ide o nárast, ktorý v takomto rozsahu neexistoval pred koronou alebo očkovaním proti COVIDu.

VIDEO tu

 

Screenshot Twitter | Kolaps športovca v priamom prenose

Stovky ľudí už skolabovali počas športových podujatí

Tak či onak, tento znepokojujúci jav je otvorene na stole. Rakúsky Wochenblick už niekoľkokrát informoval o zlovestnom a tragickom hromadení vážnych mimoriadnych udalostí, často v športovom prostredí (napríklad tu, tu, tu a tu). Už v októbri sa mu podarilo zistiť najmenej 69 prípadov náhlych kolapsov. Najmladšia obeť mala vtedy iba 12 rokov! V niektorých prípadoch bol časový odstup medzi podaním vakcíny a kolapsom len niekoľko dní.

Koniec športovej kariéry ! Vrcholoví športovci hlásia závažné vedľajšie účinky po očkovaní proti COVIDu (VIDEO)
Vrcholoví športovci z Európy a USA hlásia po očkovaní vakcínou proti COVIDu-19 závažné vedľajšie účinky. Bol diagnostikovaný zápal tkaniva okolo srdca, ako aj krvné zrazeniny. Pre francúzskeho tenistu Jérémyho Chardyho to môže znamenať koniec... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Situácia sa zhoršuje

Situácia je čoraz horšia. Od začiatku novembra bolo totiž hlásených viac ako 100 (!) takýchto náhlych a neočakávaných prípadov. A to sú len prípady, na ktoré upriamili pozornosť médiá. Počet nenahlásených prípadov je pravdepodobne mnohonásobne vyšší. Mladí ľudia, ktorí sú náhle vytrhnutí zo života, a politici a médiá ani neuvažujú o možnej súvislosti s génovými injekciami. Aj tentoraz mala najmladšia obeť iba dvanásť rokov....

Len v novembri bolo zaznamenaných 116 prípadov v súvislosti so športovými podujatiami:

1.) Futbal: Zápas Premier League FC Watford - Chelsea 1.12.2021: Fanúšik na štadióne dostal infarkt. Zápas prerušený na 25 minút.

2.) Futbal: Na zápase Southampton - Leicester 1.12.2021 skolaboval fanúšik s infarktom.

3.) Rugby: Škótska reprezentantka Siobhan Cattiganová náhle zomrela vo veku len 26 rokov. Oznámenie zo dňa 1.12.2021.

4.) Futbal: Taliansko: Daniele Sassone (35), hráč Tecnocasa Cibeno, nájdený mŕtvy vo svojom byte – „náhla zdravotná nehoda". Oznámenie z 1.12.2021.

5.) Volejbal: Taliansko: 43-ročná volejbalistka Romina De Angelis náhle skolabuje počas zápasu a zomiera na aneuryzmu. Oznámené 1.12.2021.

6.) Futbal: Na domácom zápase VfL Leiferde v polovici novembra divák skolabuje so zástavou srdca, podarí sa ho zachrániť.

7.) Futbal: Počas zápasu okresnej ligy FC Wetter proti Schwelmu 28. 11. 2021 kapitán Wetteru a stredný obranca Maik Wiggershaus (27) skolaboval a museli ho oživovať.

8.) Futbal: Mallorca: hráč mládežníckeho tímu Sant Marcal skolaboval s ťažkou srdcovou arytmiou v zápase proti Atléticu Rafal 28. 11. 2021 a bol prevezený do nemocnice.

9.) Futbal: Jemeppe, Belgicko: Počas zápasu 28. 11. 2021 medzi Jemeppe a Mazy dostáva 24-ročný hráč Mazy zástavu srdca.

10.) Futbal: Bývalá egyptská futbalová hviezda a televízny moderátor Islam Al-Shater, 28-násobný reprezentant, utrpel 28. 11. 2021 počas priateľského zápasu infarkt, po ktorom musel podstúpiť urgentnú operáciu srdca.

11.) Futbal: Mali: Hráč prvoligového klubu Association Sportive Police Bamako (34) skolaboval po tréningu s infarktom - mŕtvy. Príslušníci policajného zboru sú v mnohých afrických krajinách očkovaní medzi prvými. Správa z 29.11.2021.

12.) Futbal: Tréner juniorov FC Brugg (Švajčiarsko) a bývalý hráč NDR Dietmar Prause dostáva cestou na futbalový zápas infarkt, na následky ktorého zomiera. Oznámenie zo dňa 30.11.2021.

13.) Beh: 56-ročný účastník polmaratónu v Mar de Plata (Argentína) dostal infarkt, lekár ho oživil. Oznámenie z 28.11.2021.

14.) Futbal: zápas Bundesligy 1. FC Kolín nad Rýnom proti Borussii Mönchengladbach 27.11.2021: Zásah lekára u fanúšika so zástavou srdca, ktorého museli oživovať.

15.) Futbal: Reggio Emilia, Taliansko: 35-ročný futbalový tréner mládeže nájdený mŕtvy doma. Aj on zomrel na "náhlu zdravotnú nehodu". Oznámenie z 30.11.2021.

16.) Potápanie: Treviso, Taliansko: Športový potápač utrpí smrteľnú zástavu srdca počas potápania pod vedením inštruktora. Použitie defibrilátora je už zbytočné. Správa z 28.11.2021.

17.) Futbal: Adama Traore z Tiraspolu skolaboval s bolesťami v hrudníku počas zápasu Ligy majstrov proti Realu Madrid 23.11.2021 bez zásahu protihráča, musel byť lekársky ošetrený.

... a ďalšie.

ZOZNAM VŠETKÝCH 116 prípadov TU

(Medzititulky red. HD.)

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.