Vodiči, na cestách dávajte veľký pozor!
04 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Či sa nám to páči, alebo nepáči, je tu zima so všetkým, čo k nej patrí. A tak si dávajte veľký pozor, aby ste z auta vystúpili po vlastných a v plánovanom cieli. O situácii na našich cestách informuje Pluska.sk.

Čo hovorí mapa

Aj tentokrát som si zašla po informácie na www.zjazdnost.sk

 Opis fotky nie je k dispozícii.Zdroj - zjazdnost.sk; koláž EB

Kde si teda treba dávať pozor?

Podľa portálu pluska.sk na horských priechodoch Vrchslatina, Látky-Prašivá, Dobšiná, Súľová, Grajnár, Štós, Podspády a Vernár je miestami kašovitý až utlačený sneh. Slovenská správa ciest informovala, že počas dneška si treba dávať zvlášť pozor na poľadovicu na úsekoch ciest Čertovica - Kráľova Lehota a Horné Srnie - Nemšová.  Poľadovica je aj na horskom priechode Huty. Miestami zľadovatený sneh je na cestách Skalka - Kremnica, Pavčina Lehota - Jasná, Spišská Belá - Spišská Stará Ves a na cestách tretích tried v obvodoch Haligovce a Spišská Stará Ves. 

Kameňom sváru županky Jurinovej a ministra Doležala je D3
Zdá sa, že županke Jurinovej už dochádza trpezlivosť a tak na sociálnej sieti napísala status, v ktorom sa venovala diaľnici D3. Keďže táto stavba je v kompetencii Ministerstva dopravy, reakcia A. Doležala na seba nenechala dlho čakať. Župankin... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.