Prvá žaloba na svete na Billa Gatesa za zabitie vakcínou
04 | 12 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Na indickom najvyššom súde bola podaná prvá žaloba proti Billovi Gatesovi, jeho indickému partnerovi Adarovi Poonawallovi a nemenovaným vládnym úradníkom, informuje rakúsky Wochenblick.

Indickí právnici žalujú spoločnosť Bill Gates & Co

Žalobu podala advokátska komora (IBA), ktorá združuje indických právnikov. Dôvod: 23-ročný muž zomrel v dôsledku vakcíny Covishield/AstraZeneca, čo potvrdili aj lekári. Muž dôveroval uisteniam o bezpečnosti očkovania. Okrem toho konal pod nátlakom, pretože železnica v Indii vyžaduje dvojité očkovanie a od toho záviselo jeho živobytie.

Detektor lži a „sérum pravdy“

Žalobca požadoval ekvivalent 134 miliónov dolárov a predbežnú náhradu vo výške 13,4 milióna dolárov. Požaduje sa aj test na detektore lži pre Gatesa a Poonawallu. Aj výsluch pomocou „séra pravdy", ktorý je v Indii v určitých prípadoch povolený.

Indický vládny výbor pre „nežiaduce účinky očkovania" (AEFI) nedávno potvrdil priamu súvislosť s očkovaním proti COVIDu aj v prípade ďalšieho úmrtia: obeťou bola 33-ročná žena. Súvisiaca správa tak vyvracia nepravdivé tvrdenie očkovacieho syndikátu, že liečba COVID-19 je úplne bezpečná. Rodina obete vyvinula maximálne úsilie, aby sa prípad vyriešil. Dokonca sa musela zapojiť aj WHO.

Bavorsko: Nárast očkovaných aj na JIS-kách
Takmer 30 percent úmrtí na COVID-19 v Bavorsku v októbri tvorili plne zaočkovaní, informuje epochtimes.de. Medzi rýchlo rastúcim počtom úmrtí na koronavírus v Bavorsku je pomerne vysoký podiel plne očkovaných ľudí. Podľa údajov Štátneho úradu pre... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

(Hromadná) vražda a sprisahanie

Cieľom žaloby je chrániť životy indických občanov. Podľa právnikov sú z účasti na sprisahaní obvinení aj Bill Gates a Poonawalla (partneri pri vytváraní spoločnosti Covishield). V Indii je totiž osoba vinná z toho, že umožnila falošný marketing svojho výrobku. Do hry vstupuje aj masová vražda.

Predkladateľ  poukazuje aj na Gatesov „program detskej obrny", ktorý spôsobil doteraz nepoznané ochrnutie miliónov detí v Indii a zničil ich životy, čo je podľa neho dôkazom Gatesovho zvráteného a zločineckého zmýšľania.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/18/predavkovanie-ivermektinom-zena-skoncila-na-jednotke-intenzivnej-starostlivosti

Hrozba trestu smrti?

Podľa odborníkov neexistuje žiadna šanca, že by bol Bill Gates v prípade odsúdenia prepustený na kauciu. Očakáva sa, že všetok jeho hnuteľný a nehnuteľný majetok bude čoskoro zabavený. Podľa odborníkov by mu mohol hroziť aj trest smrti. V Indii existuje aj zaujímavé občianske právo pre spoločenské organizácie a bežných ľudí: podľa neho by mohol každý občan v tomto prípade „zatknúť" Gatesa, Poonawallu a ďalších dotknutých a odovzdať ich polícii.

Syndikát Gates v Indii

Spoluobžalovaný Poonawalla je generálnym riaditeľom farmaceutickej spoločnosti „Serum Institute of India" (SII), ktorá vyrába mnohé vakcíny vrátane 50 percent svetových vakcín pre deti. Spoločnosť získala 300 miliónov dolárov od Nadácie Billa Gatesa - prostredníctvom aliancie vakcín GAVI - na výrobu séra Covid-19.

Najnovšie, v septembri 2020, sa tam v spolupráci s britsko-švédskou farmaceutickou spoločnosťou AstraZeneca vyrába Covidshield na základe licencie. Tiež liečba Covid-19 „Novavax" a „Covi-Vac" na nosovú liečbu Covdi-19. Spoločnosť vyrába aj ruskú vakcínu Sputnik V na základe licencie pre Indiu.

Bill Gates varuje pred bioteroristickými útokmi po pandémii
Bill Gates, aktuálne štvrtý najbohatší človek na svete, tvrdí, že potrebujeme nový spôsob očkovania. Varuje pred bioterorizmom, ktorý možno očakáť po pandémii, píše portál startitup.sk. Bill Gates ako jeden z prvých ľudí na svete varoval pred... Čítať ďalej
18 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Šanca na odsúdenie

IBA tvrdí, že žaloba nie je beznádejná, a poukazuje okrem iného na rozhodnutie indického najvyššieho súdu z roku 2016, v ktorom sa jasne uvádza, že práva Indov nemajú menšiu hodnotu ako práva ľudí kdekoľvek na svete. Preto sú podobné prípady, napríklad v USA, relevantné aj pre posúdenie v Indii.

Rozhodnutie pravdepodobne vyvolá záplavu žiadostí o náhradu škody. IBA poukazuje na ďalšie súdne rozhodnutia z roku 1993 a na Deklaráciu UNESCO o bioetike a ľudských právach z roku 2005.

Farmafirmy dosahujú na vakcínach zisk 1 000 dolárov za ZA SEKUNDU
Farmaceutické spoločnosti Biontech, Pfizer a Moderna dosahujú podľa prieskumu globálnej aliancie pre vakcíny zisk 1 000 dolárov (necelých 880 eur) každú jednu sekundu na svojich vakcínach proti koronavírusu, informuje epochtimes.de K takémuto... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Rozsudky USA ako vzor

IBA poukazuje na podobný prípad v USA, kde súd priznal obeti odškodnenie vo výške 101 miliónov dolárov za následné škody spôsobené očkovaním proti osýpkam.

Indickí právnici poukazujú aj na prípad americkej farmaceutickej spoločnosti GlaxoSmithKline (GSK), ktorú vyšetrovala FBI v mene amerického Úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA).

Spoločnosť GSK musela zaplatiť odškodné vo výške 10,2 miliardy dolárov za nepravdivé tvrdenia o vedľajších účinkoch svojich liekov, čím ohrozila životy Američanov.

Zoznam obvinení v tomto prípade bol dlhý a poukazuje na praktiky, ktoré môžu farmaceutické giganty používať na dosiahnutie dominantného postavenia na trhu, dodáva rakúsky Wochenblick.

(Medzititulky red. HD.)

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.