Právnička Laššáková: Toto je tá nová politická kultúra?
04 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

No ak je toto, čo popisuje Mgr. Judita Laššáková tou novou politickou kultúrou, ktorú nám tu súčasní vládni činitelia sľubovali pred voľbami, tak ... ale veď dajme slovo priamo ústavnej právničke.

To bolo sľubov...

"Politici súčasnej vládnej koalície na parlamentnej i vládnej úrovni sľubovali pred aj po voľbách „novú politickú kultúru“. Po prevalení sa škandálov počnúc „komplikáciami“ s diplomovými prácami niektorých vysokých ústavných činiteľov, cez trestne stíhaných konateľov spoločností, ktoré vlastnia, až po cestovateľské zážitky priameho potomka nemenovaného ministra hospodárstva, sa objavila správa, že minister vnútra Roman Mikulec má nového poradcu. A nie je ním nik iný ako bývalý dočasne poverený prezident Policajného zboru SR, momentálne trestne stíhaný občan Peter Kovařík." Píše Laššáková.

Lockdown treba predĺžiť - zhodli sa hostia Sobotných dialógov
Dnes sa má rozhodnúť o predĺžení alebo ukončení lockdownu. Bola to aj téma dnešných Sobotných dialógov na Rádiu Slovensko, kde boli hosťami R. Raši (Hlas-SD) a Miloš Svrček (Sme rodina). Situáciu treba riešiť! Zhodli sa na tom obaja poslanci s... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Eka Balaskova
?

Čo je dovolené bohom...?

"Keď bývalá ministerka vnútra Denisa Saková vymenovala za svojho poradcu trestne nestíhaného bývalého prezidenta Policajného zboru SR Tibora Gašpara, bolo že to kriku zo všetkých strán, všakáno?!" Upozorňuje právnička. „Nová politická kultúra“ zrejme spočíva v tom, čo všetko si môžu dovoliť vládni ničitelia voči plebsu! Blahoželám tomu, kto túto giganticky dokonalú vládu vymenoval! Síce sa to stalo 01. 04. 2021, ale ako žart mi to už, vážená pani prezidentka Čaputová, nepripadá!"

Je to podlá lož, reaguje na novú daňovú reformu polície Igor Matovič
Internetom sa prehnala informácia, že nová daňová reforma zruší policajtom celé súčasné sociálne zabezpečenie ktoré doteraz majú. Téma nenechala chladného ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO). „Je to podlá lož.“ stroho reagoval na príspevok... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Norbert Pančík

Chcete nám pomôcť?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.