Je to podlá lož, reaguje na novú daňovú reformu polície Igor Matovič
04 | 12 | 2021 I Norbert Pančík

Internetom sa prehnala informácia, že nová daňová reforma zruší policajtom celé súčasné sociálne zabezpečenie ktoré doteraz majú. Téma nenechala chladného ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO). „Je to podlá lož.“ stroho reagoval na príspevok ktorý priniesla facebooková stránka Polície Slovenskej republiky.

Minister uviedol „Pravda je tá, že daňová revolúcia žiadnym spôsobom nemení súčasný systém samostatného sociálneho systému policajtov… a navyše po extrémnom zjednodušení výpočtu daní a odvodov, každý jeden policajt bude mať zrazu na výplatnej páske v čistom viac ako doteraz… presne tak, ako všetci zamestnanci verejnej správy. Presne tak, ako všetci zamestnanci na Slovensku," vyjadril sa minister financií Igor Matovič vo svojom stanovisku na uvedenej stránke.

Za čo museli vulgárneho Igora Matoviča napomenúť v NR SR?
Krátky zostrih videa z NR SR zverejnil na sociálnej sieti Milan Mazurek (Republika), v ktorom je časť z vystúpenia ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO). Video podľa Mazureka odzrkadľuje to, že Matovič je vulgárny a nezvláda to...Matovič vo... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú." Redakcia HD.